İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. S

    HTML CSS çalışması yaptırılacaktır.

    Merhaba değerli arkadaşlar, Çeşitl projelerim için istanbul anadolu yakasındaki (ümraniye) ofisimizi proje süresince belirli aralıklarda (gün önemli değil) ziyaret edebilecek, beraber çalışabileceğimiz, HTML, CSS, Photoshop konusunda hakimiyeti bulunan, gerektiğinde jquery kütüpanesini...
  2. S

    Sanallaştırma ve büyük projeler için 24 çekirdek 96 GB RAM 12 adet HDD

    Bu tür kiralama hizmetlerinde sunucu sadece bize mi ait oluyor. Yoksa paylaşımlı sql, iis gibi mi.
  3. S

    Günün 19-20 Saati Boşum, Her türlü iş teklifinize açığım..

    Öncelikle geçmiş olsun. E-ticaret ürün girişi için kısa bir süre sonra ihtiyacımız olacağını düşünüyoruz. Proje kesinleştikten sonra ayrıntılı bilgi verebilirim. Ürün girişi için nasıl yardımcı olabilirsiniz.
  4. S

    E-Ticaret Sitelerine Hızlı Ürün Girişi Profesyonel Hizmet Düşük Fiyat!

    Bir proje için ürün resim kategori içerik girişi gibi ihtiyacımız olacak. Proje netleştikten sonra bilgi verebilirim. Ürün sayısı konusunda net birşey şu an söyleyemiyorum. Ancak buna rağmen PM ile fiyat alabilir miyim ?
  5. S

    Tasarım - PSD - CSS Döküm

    Merhaba arkadaşlar, Eticaret projelerimiz için tasarım, psd css döküm konusunda uzman, kendine güvenen arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum. PM olarka yada konu devamına yazabilirsiniz. Birlikte uzun süreli çalışmalar yapabileceğim, güvenebileceğim, işinin arkasında duracak, yazılımcılarımız...
  6. S

    geleceği olan büyük projelere yatırım yapmak istiyorum

    Merhaba Sayın Kaan. Bu konuda sizinle görüşmek isterim. Oldukça iddalı iyi bir projemiz var. Foruma henüz yeni kayıt oldum PM gönderemiyorum. Konuyu takip edeceğim. Mesaj yazarsanız memnun olurum. Tekrar görüşmek üzere.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst