İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. E

    Windows VPS alınacaktır

    Merhaba, İşlemci Intel i7 920 2.66 GHZ Bellek 512 MB RAM DDR3 Trafik Limitlendirilmemiş Disk Alanı 40 GB HDD IP 1 Adet + Arttırılabilir Kontrol Panel Plesk 9.X İşletim Sistemi Windows Server 2003 Lokasyon Almanya/Hetzner AG. Aylık 30 TL [email protected] msn veya mail yoluyla iletişim...
  2. E

    aylık reseller hosting arıyorum (acil)

    Merhaba, Kampanya Paket - 2 10 GB Alan 100 GB Trafik (Aylık) Limitsiz E-Posta Limitsiz FTP Hesabı Limitsiz MySQL Limitsiz Domain Ekleme Limitsiz Subdomain cPanel / WHM Aylık 15 TL http://www.ecallmedia.com YS B.No: 1641 [email protected] MSN ekleyin görüşelim.
  3. E

    Proxmox Windows Server Kurulum Hakkında

    ISO Images kısmına gerekli ISO dosyasını yüklediniz mi? Herhangi bir dizine atamıyorsunuz. Anca bir serverdan hızlı bir şekilde atabilirsiniz, bu size kalmış. Kurulum esnasında ise bu ISO'yu Kurulum Ortamına tanımlamanız gerekecek.
  4. E

    Proxmox Windows Server Kurulum Hakkında

    Hetzner AG lokasyon sunuculara HyperVM (openvz) ve Proxmox rahatlıkla kurabilirsin. Windows üzerine VMWare'de kurabilirsin ancak Gateway sorunları çıkıyor. Şuan 2 ayrı makina olarak Proxmox kullanıyorum. Problem çıkarmadı hızlarıda gayet stabil durumda. Arkadaşın dediği gibi Proxmox'un en...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst