İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. H

    KALİTELİ BOT TAKİPÇİ SATIŞI

    Takipçilerimiz bot kaliteli ve yabancıdır, düşüşe karşı garanti veriyoruz. Daha büyük alımlar için de iletişime geçebilirsiniz. skype : "facebook:blackdevil61"
  2. H

    Takipe Takip Kasılan Eylül Başından Aktif Hesap

    Takipe Takip Kasılan Eylül Başından Aktif Hesap 4K Hesabın açılış tarihi : 2014 başında açıldı, fakat eylül başından beri karşılıklı takiple kasıldı. Hesabın kullanım amacı : Eylül'e kadar başka amaçla kullanıyordum(500 takipçisi vardı) eylül başından itibaren karşılıklı takip ile user kasmak...
  3. H

    Eylül 2010 da açılmış hesap satılık

    Eylül 2010 tarihinde açtığım ve o zamanın şartlarından dolayı pek kullanmadığım hesabı mı satıyorum eski hesaplara ihtiyacı olanlar için. Hesap linki : https://twitter.com/halukdag61 pm atın yeter gerisi önemli değil.
  4. H

    EYLÜL 2010 HESAP SATILIK

    Hesap : https://twitter.com/halukdag61 ilk hesabımdı o zamanlar pek kullanma gibi bi ihtiyacım olmadı satıyorum şimdi eski hesaba ihtiyacı olanlar için.
  5. H

    Twitter Takipleş / 5 DAKİKADA 150 TAKİPÇİ KAZAN. / REKLAM TWİTİ YOK

    Could not connect to Twitter. Refresh the page or try again later. Uygulama Twitter a bağlanamıyor daha sonra tekrar deneyin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst