İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. F

    Yeni siteyim diyemi aşağılarda çıkıyorum

    Yazının ne kadar özgün olduğunu buradan kontrol edebilirsin:http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ Benim sana tavsiyem 1 ay boyunca günde en az bir tane özgün yazı gir. Ardından kopya içeriğe başlarsın. Böylesi daha garanti olur senin için illa kopya içerik girmek istiyorsan.
  2. F

    Yeni siteyim diyemi aşağılarda çıkıyorum

    Sen bilirsin ama rakiplerin büyük ihtimalle en az bir senelik sitelerdir bu yüzden öne çıkıyorlardır. Site açılır açılmaz kopya içerik girersen kafadan patlarsın. İlla kopya içerik gireceksen ilk başlarda özgün yazı girmen bir gereklilik.
  3. F

    Googlede pankreaakım 0 nasıl yukselir

    PR'si yüksek sitelerden link alırsan senin PR değerin de yükselir. Link almak istemiyorsan, pr'li dofollow sitelere linkini bırakarak yorumda bulunabilirsin.
  4. F

    wordpressde odaklanılan kelimeye iki gelime giriyorum sıkıntı oluyormu

    Sıralamada ilk yapman gereken rakiplerini analiz etmek. Mesela benim gördüğüm ilk eksik yazının kelime sayısı çok düşük. Birinci sayfada en az karakterli yazı 300 kelimeden fazla ancak senin yazın sadece 71 kelimeden oluşuyor. Google senin yazılarını diğerleriyle karşılaştırınca çok az...
  5. F

    Yeni siteyim diyemi aşağılarda çıkıyorum

    Sen düzenli ve özgün içerik gir. Bu ay içinde iki tanıtım yazısı alabilirsin ama PR'si çok yüksek olmasın ilk başta pr2-pr3 sitelerden tanıtım yazısı al(tahminimce bir tanıtım yazısı için 5-10TL ödersin). İlk ay bittikten sonra haftada bir ya da iki tanıtım yazısı alabilirsin. Ama özgün içerik...
  6. F

    Google Sıralamanı Kolayca Öğren!

    biraz eski ama yine de paylaşım için teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst