İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. B

    Yönledirme Yedi :S

    <meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://www.*************.com/r10-net-davetiye.html"> footer den şunu silersen siten düzelir. ayrıca FTP şifreni hemen değiştir. :)
  2. B

    Donanımhaber üyesi varmı?

    pm gönderdim..
  3. B

    iframe virüsü & ftpchk3.php temizleme

    Selam Arkadaşlar yaklaşık 40 günden beridir sunucumdaki sitelerin hemen hepsi <iframe> virüsü ile tanışmış bulunmakta. Bu virüs ile ilgili olarak normal prosedürlerin hepsini yerine getirmeme rağmen, Sitemdeki Hit düşüşünün nedenlerini Araştırırken Google web master araçlarından önizleme...
  4. B

    Pr4 Kelimelerinde 1. sayfada Satılık Esc.ilan Sitesi

    pm gönderilmiştir. Ekleme: forum dışından bir alıcı ile ciddi olarak görüşülmektedir. Satış İptal olursa tekrar konuya devam edilcektir. Ekleme: Forum dışından talip olan kişi Güven vermediğinden dolayı anlaşma sağlanamamıştır. Satış Devam Etmektedir..
  5. B

    Pr4 Kelimelerinde 1. sayfada Satılık Esc.ilan Sitesi

    Doldurulması zorunlu olan alanlar Web Site Adresi: Pm ile verilecektir. Satma nedeni : Özel Sebepler PR değeri: 2 (güncellenmiştir) (moderatör arkadaşlar Konu başlığınıda düzeltirse çok memnun olurum) Alexa sıralaması linki :2.971.491 (Hızla Yükselmekte) Varsa sitenin aylık getirisi : 900 TL...
  6. B

    PRli dofollow bloglar bulmak (RESİMLİ ANLATIM)

    sevgili Gvindor çok teşekkürler. paylaşımlarını ısrarla takip ediyorum :)
  7. B

    700 Adet Dofollow Forum list

    teşekkürler emeğine sağlık..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst