Ucuza IPhone 4S Hakkında Uyarı!

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
17 Haziran 2011
Mesajlar
740
Tepki puanı
6
Konum
USA
Apple IPhone 4S sattığını idda eden bir sürü site türemeye başladı. Bunlardan bir tanesi www.firsatvitrinim.com adresi.

Bu site dolandırıcıdır. Çin manlı PinPhone'ları orjinal IPhone 4S diye satmaktadır. Dikkat edin fiyatı 1700TL'miş. Kazancımız 1300TL'miş 45$'lık telefondan!!!

İnsanların kişisel bilgilerini topluyorlar. Facebook'ta reklamları çıkmaktadır. Dikkatli olun sakın böyle sitelere inanmayın. Adamların ne firma ünvanı var. Ne telefon, adres. Bir de alan adı gizli kayıtta ve 1 aylık site.

Şuan 800'den fazla kişi bu dolandırılma fırsatından faydalanmış gözüküyor. Dikkatli olun.

BTK, TİB ve İEM'e şikayetlerde bulundum. Eğer satın aldıysanızda fatura bilgileriniz ile e-Devlet üzerinden Ticaret bakanlığına tüketici şikayetinde bulunabilirsiniz.

Şu e-Ticaret sitelerini bir standartizasyona uyduramadılar gitti!
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
28 Kasım 2011
Mesajlar
126
Tepki puanı
0
bu siteyi emniyete şikayet ettiğim. Aradılar yazılı başvuru yapmam gerekiyormuş.. Şerefsiz herif milleti kazıklıyor...
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
13 Haziran 2012
Mesajlar
10
Tepki puanı
0
satış söleşmelerinde ereyon.com.tr ye yazıyor...copy paste yapmışlar şaka gibi :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
2,130
Tepki puanı
27
Konum
İstanbul
şaka gibi yzmışlar bide ; symbian işletim sistemi; 3G; 5mp kamera; hafıza kartı;java desteği :D
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Eylül 2012
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
firsatcebinde.neet
Ben bu siteden sipariş ettim ama iptal edemiyorum :(
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Eylül 2012
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Hayır arklı bir ödeme çşiti vardı. Kapıda ödeme değil onun gibi. Sizce bir şey olur mu?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
17 Haziran 2011
Mesajlar
740
Tepki puanı
6
Konum
USA
Merve hanım şuan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Teknoloji Bakanlığı ile bu süreçleri ilerletmeye çalışıyoruz.

Bu tür sitelerin toplu şekilde kapatılması için çalışmalarımız sürüyor. Tespit edilenlerin cezalandırılması ve yeni sitelerin açılmasını engelleyecek bir tasarı üzerinde çalışıyoruz.

Her hangi bir ödeme yapmadıysanız, ürünü teslim almayın. Ödeme yaptıysanızda siteki kişilere ulaşarak iade etmek istediğinizi bildirin. Eğer iade etmezlerse en yakın savcılığa giderek suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Şimdilik yapabileceğiniz başka bir çözüm yolu yok maalesef.

Genel Duyuru; "Bu tür sitelerden bilerek ve isteyerek ürün alan kullanıcıların cep telefonları ilgili yasa tasarısı kapsamında Mobil Servis Sağlayıcılar tarafından süresiz servis dışı bırakılacaktır! Bilginize!"
 
Geri
Üst