İpucu İnternetten para kazanma yolları 2019

ŞeMSi

Empatik
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
788
Reaction score
112
Konum
Hatay
İnternet üzerinden para kazanılır mı?
Evet internet üzerinden para kazanmak mümkündür. Günümüzün para kazanma trendlerinden biri haline gelen internet, milyonlarca kişinin geçim kaynağı olmuştur.

Şimdi sizlere internet üzerinden para kazanabileceğiniz en etkili yolları liste halinde vereceğim.

1- Makale yazarak intertten para kazanma
Uzun-zaman-oldu-yazmayali-Z469gRd9.jpeg


Maddi bir gelir elde etmek için öncelikle bir değerinizin olması gerekli.

Değer elde etmek için ise, önce kendinizi google’a kanıtlamanız ve yazdığınız konularda üst sıralarda yer alıp, o konuda aratma yapan insanları organik olarak ( yani google üzerinden ) sitenize çekmeniz gerekmekte.

Çünkü insanlar bir konuda araştırma yaptıklarında karşılarına google’da çıkan ilk 3 içeriğin kalitesinden, kendilerine bir şey katacağından, o içeriklerin aradıkları doğru içerik olduğundan şüphe etmezler.

Çünkü google’a güvenirler. Google’a güvenmeleri, google’ın yönlendirdiği içeriğe, yani size de güvenmeleri anlamına gelir.

Eğer bunu başarabilirseniz, bir değeriniz olmuş olur.

Ne kadar değerlenirseniz de kazandığınız para o kadar fazla olur.


2- Evde çeviri yaparak internetten para kazanma
ceviri-isi-para-kazanmak.png


Daha basit yoldan çeviri yaparak para kazanmak istiyorsanız direkt olarak makale çevirimi yapabilirsiniz. Makale çeviri işlerini bulabileceğiniz birçok platform bulunmaktadır. Tercüme büroları dışında, protranslate.net‎, cevirimvar.com, med-litera.com, akademikeditor.com ve nova.com.tr adlı platformlara da ulaşabilirsiniz.
Ayrıca, Cep telefonlarının hayatımızı esir alması ile birlikte uygulamalar ve oyunlar vazgeçilmezlerimiz arasında yer almaya başladı. Apple’nin App Market ve Google’nin Google Play marketlerinde milyonlarca oyun ve uygulama bulunuyor. Bu oyun ve uygulamalara çeviri hizmeti sağlayabilirsiniz.


3- Blog açarak para kazanmak
blog-yazarak-para-kazan.jpg


Günümüzde blog yazarak (blogger) para kazanan kişiler oldukça fazla. Tabi para kazanmanız için ilk önce blogunuzu açmanız gerekli.Ancak bu durum sanıldığı gibi oturduğu yerden para kazanmak diye tabir edilemez. Belli bir zamana, birikime ve azme ihtiyaç duymanızın yanı sıra; sabırlı olmanız sonucunda da kazanç sağlamanız mümkündür.

4- Yotube'den para kazanma
youtubedan-para-kazanmak.jpg


Geçtiğimiz yıllarda İngiliz bir aile çocuklarıyla ilgili 57 saniyelik bir video paylaştı ve sadece bu video sayesinde tamı tamına 150,000 dolar kazandı. Siz neden bu kazançlara seyirci kalasınız? İster bir ek iş olarak görün isterseniz de hobi… Siz de youtube düzenli bir gelir akışı elde edebilirsiniz.

İşin mantığı kısaca şu şekilde: Belli şartları sağladığınız takdirde videolarınıza google reklamları ekleyebiliyor ve izleyiciler bu reklamlara tıkladıkça elde edilen gelirin belli bir yüzdesini Google, banka hesabınıza ödeme yapıyor. Ortalama olarak da her 1,000 izlenme başına 1 ila 5 TL arasında para kazanabilyorsunuz.

"İnternet üzerinden para kazandıran 32 yöntem " adlı yazımı da okumanı tavsiye ederim. Eminim ki bu yöntemlerden birisi mutlaka senin ilgi ve yeteneklerine uygun gelecektir. Bu yöntemler internetten para kazanmak için sana heyecan verecektir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

teknosayfam

0
Onaylı Üye
Katılım
22 Eylül 2017
Mesajlar
404
Reaction score
86
Konum
Kahramanmaraş
Özellikle makale yazarak para kazanma daha çok işe yarıyor. Ben az da olsa düzenli bir kazanca sahibim. Burada önemli olan özgün yazmaktır. Gerisi teferruat.
 

Pire-Ferhat

0
Onaylı Üye
Katılım
2 Aralık 2004
Mesajlar
401
Reaction score
19
Bence iyi bir youtuber olursanız çok para kazanırsınız. Ülkemizde saçma sapan yayınlara yaparak çuvallarla para kazananlar var. Enes midir nedir böyle biri vardı. Enes Batur heralde
 

Filmatinesi

0
Onaylı Üye
Katılım
20 Eylül 2010
Mesajlar
205
Reaction score
22
En iyisi kendi blogunu açıp organik yazılar yazarak adsenseden kazanç elde etmektir.
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
makale yazarak nasıl düzenli bir gelir elde edebilrizi _?

Merhaba @kadre forumumuzun https://iyinet.com/forum/kategori/makale-alis-satis.411/ linkindeki böümüne makale satış ilanı açabilirsiniz. Elinizdeki yazılmış hazır makaleleri "Hazır Makale Satışı Bölümü" kısmında satışa sunabileceğiniz gibi özel sipariş kabul edebileceğiniz bir satış konusuda açabilirsiniz bu alanda.

Bu arada çok güzel bir anlatım olmuş bende bir not ekleyeyim tıkla kazan, ptc, ptsu, sörf yap kazan, anket doldur kazan gibi sitelerden uzak durun paranızı boşa harcamayın arkadaşlar.
 

furkansayers

İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2019
Mesajlar
163
Reaction score
44
Teşekkürler modum. İnternetten para kazanmaya kafa yormak yerine reelde bir şeyler yapmak daha mantıklı gelmeye başladı bana. size de öyle geliyor mu artık? Ülkede ne kadar bilim ve teknoloji ile uğraşan kesim artsa da klasik yöntemlerle para kazanma sanki daha kolay internete göre.
 

mehmetortac

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
7 Mayıs 2019
Mesajlar
5
Reaction score
3
Konum
İstanbul
Makale yazarak para kazanmak çok mantıklı. Ama ben iyi bir makale yazdığım zaman kendi blog sayfamda yayınlamazsam üzülüyorum.
 

nalbandian

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Mayıs 2019
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
adana
makale yazmak cok önemlidir lakin bu işi iyi yapan insan bulmak zordur seo uyumlu olması önemlidir
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst