10 günlük evli çifte farklı din infazı

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
2 Kasım 2010
Mesajlar
282
Tepki puanı
4
Konum
Karşıyaka-İzmir
Kız Süryani, adam Müslümandı. Çok sevdiler birbirlerini ama kızın ailesi bu ilişkiye karşı çıkıyordu. Gizlice evlenen çift arabalarının içinde birer kurşunla öldürüldü. Katil zanlısı olarak yakalanan kızın ağabeyi ise "Bize rağmen evlendiler" dedi.

Fatih'te önceki akşam lüks bir otomobilin içinde bir kadın ile bir erkek silahla vurulmuş halde bulundu. Çiftin 10 gün önce evlendiğini ve kız tarafından bazı kişilerin din farklılığını gerekçe göstererek bu birlikteliğe karşı çıktıklarını öğrenen polis, gelinin ağabeyini katil zanlısı olarak yakaladı.
Fatih’te Seyitömer Mahallesi'nde lüks bir otomobilde, saat 23.00 sıralarında biri kadın iki kişinin hareketsiz durumda olduğunu gören vatandaşlar polise haber verdi.
Olay yerine gelen ekipler, araçta tabancayla vurularak öldürüldüğü anlaşılan kişilerin 29 yaşındaki Zekeriya Vural ve 26 yaşındaki eşi Sonay Vural olduğunu belirledi.

Kapalıçarşı'da kuyumculuk yapan Zekeriya ve Sonay Vural'ın yaklaşık 10 gün önce evlendiği de öğrenildi. İlk incelemede otomobilin arka koltuğunda oturan tanıdık bir kişi tarafından ateş edildiği belirlendi.
Otomobil, incelemelerin ardından içindeki cesetlerle birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürülürken, polis Sonay Vural'ın Süryani olduğunu ve bu nedenle kız tarafının evliliğe karşı çıktığını öğrendi.
Olay gecesi kızın ağabeyi Günay Ö.'nün çiftle birlikte yemek yediğini belirleyen polis, Günay Ö.'yü aramaya başladı. 120 adet güvercini olan Günay Ö., Kocamustafapaşa Güvercin Sevenler Derneği'ne yapılan baskında gözaltına alındı.
Ö'nün üzerinden cinayet silahı da çıktı. Ö.'nün ilk ifadesinde, "Bize rağmen evlendiler. Dün konuşmak için bir kafede buluştuk. Zekeriya 'Bu iş bitti, sen araya girme' derken, kız kardeşim de 'Sen karışamazsın' dedi. Kafeden çıktıktan sonra, araçta birer kurşun sıkarak öldürdüm" dediği öğrenildi.
Zekeriya Vural'ın amcası Cemil Vural, "Oğlumuz Müslüman olduğu için evliliği kabul etmediler. Barış olsun diye çok uğraştık. Kız ailesine evlenmelerine izin vermezlerse intihar edeceğini söylemiş. Birbirlerini çok seviyorlardı. Dinlerinin ayrı olması sorun olmamalıydı" dedi.
Vural'ın bir yakını ise "Düğün kilisede olacaktı ve Zekeriya'nın da din değiştirmesi gerektiği söyleniyordu. Hatta ilk kaçtıklarında, kızın ailesi 'Bu işi kan temizler' deyince, kız tekrar evine döndü. Sonra kaçarak gizlice evlenmişler. Bizim haberimiz bile olmadı" diye konuştu.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Haziran 2005
Mesajlar
7,037
Tepki puanı
53
Bu nasıl müslümanlık yahu. Farklı dinde evlilik yapınca dine karşı olunuyor ama Allah'ın verdiği canı almaya gelince iş farklı oluyor. İnsanlar neye inandığını bilmiyor sanki, kafası karışmış bunların.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
24 Kasım 2004
Mesajlar
7,485
Tepki puanı
58
Konum
Antalya
Öldüren müslüman değil,süryani.

İslam açısından sorun yok çünkü gavurdan kız alınır,gavura kız verilmez.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Haziran 2005
Mesajlar
7,037
Tepki puanı
53
Öldüren müslüman değil,süryani.

İslam açısından sorun yok çünkü gavurdan kız alınır,gavura kız verilmez.

Ha öldüren müslüman değilse ayrı. Çünkü ben islam aleminde hiç katil duymadım ondan şaşırmış olsam gerek :D
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,834
Tepki puanı
164
Konum
►∞
Ha öldüren müslüman değilse ayrı. Çünkü ben islam aleminde hiç katil duymadım ondan şaşırmış olsam gerek :D
Seri katillerin, sapıkların hepsi müslüman değil mi?

Konu siyasete kayıyo bak bak!
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
2 Kasım 2010
Mesajlar
282
Tepki puanı
4
Konum
Karşıyaka-İzmir
acı bir olay aslında
müslümanlıkta kız alınır ama verilmez olayına gelince doğrudur
ama; allahın verdiği canı allah alır, kul değil
insanların dini inancı kendinedir

ben de farklı dinden ve ırktan olanların evlilik bağı kurup çoluk çocuk sahibi olmasını onaylamıyorum ama........
bunun sonu ölüm olmamalı bana göre
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
12 Aralık 2010
Mesajlar
72
Tepki puanı
0
gercekten cok uzuldum bu haberı okuyunca bole abi olmaz olsun
 
Geri
Üst