İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

0.facebok yardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByPowerfuL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaşlar nokia n73 markalı telefonum var avea hattım fakat 0.facebook a girince TL den gidiyor ücretsiz diyorlar mantığı çözemedim yardım edebilecek varmı :)

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Bende 6303 var ve uzun bir süredir ücretsiz kullanıyorum. N73'e garezi mi var nedir :)

ByPowerfuL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Ah bir bilsem :D giriyorum pat TL den gidiyor 100 mb paket aldım en sonunda baktım ücretsiz facebook :D iptal ettirdim gene gidiyor gene gidiyor :D

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Kardeş 0.facebook'a giriş yapmak ücretsiz ama bir yazı paylaştığın vakit bu TL hesabından düşüyor.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Hocam ben facebook kullanıcısı değilim ama girenleri görüyorum. Facebook için bir ücret istediğini ilk defa duyuyorum.Eskiden de böyle miydi.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Hocam ben facebook kullanıcısı değilim ama girenleri görüyorum. Facebook için bir ücret istediğini ilk defa duyuyorum.Eskiden de böyle miydi.

Facebook'a giriş ücretsiz fakat bir yazı paylaşırsanız bu ücretlidir.

TL'niz bitmişse giriş yapma imkanınız da olmuyor.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Facebook'a giriş ücretsiz fakat bir yazı paylaşırsanız bu ücretlidir.

TL'niz bitmişse giriş yapma imkanınız da olmuyor.

Facebook'ta yazı paylasmanın ücretli oldugunuda kim söyledi nokia 6300 vodafone ve avea hattımla 20 sayfada profilimde herseyi paylasıyorum yazı olarak resim görüntülemedigin sürece tl gitmez.. ... tıklayacagın yada tıkladıgın linkler 0.facebook.comlu ise hiç bişey olmuyor.. gayet hos bişey heleki vodafonede yeni bi özellik cıktı.. facene mesaj gelince sana uyarı gönderiyor:)

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Facebook'ta yazı paylasmanın ücretli oldugunuda kim söyledi nokia 6300 vodafone ve avea hattımla 20 sayfada profilimde herseyi paylasıyorum yazı olarak resim görüntülemedigin sürece tl gitmez.. ... tıklayacagın yada tıkladıgın linkler 0.facebook.comlu ise hiç bişey olmuyor.. gayet hos bişey heleki vodafonede yeni bi özellik cıktı.. facene mesaj gelince sana uyarı gönderiyor:)

Ben daha geçen 0.Facebook'a Avea'dan bir yazı gönderdim ve 5.25 TL olan bakiyem 0'a düştü. Avea Müşteri Hizmetleri'ni aradım, Facebook'a giriş ücretsiz fakat bir yazı yazmak paralı denildi.

Ekleme:
Bende neden TL gidiyor :D 0facebook harici biryere girmiyorum .d

Avea'da yazı paylaşırsan TL hesabın düşüyor kardeş.

ByPowerfuL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Vay be iyi oldu bunu öğrendiğim avea birde gençlerin hattı olacak hadi be ordan

ByPowerfuL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
İş gereği telefonla sık sık konusuyorum o yönden faydalı da face işleri için internet paketi şart oldu teşekkürler.

Konu kitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.