İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

0(sıfır)dan Web Sitesi Kurma Eğitim Seti

carnivore

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Web Sitesi Kurma Dijital Eğitim Kitabı

Web sitesi kurmak istiyorsunuz ama bu konuda bilginiz 0(sıfır) mı? İnternetten bulduğunuz bilgiler yeteri kadar açıklayıcı değil mi? İşte size fırsat. “İnternet Sitesi Kurma Dijital Eğitim Seti” size 0(sıfır)’dan Wordpress tabanlı site kurma eğitimi veren bir eğitim seti. Eğitim seti özellikle bu işe yeni başlayanlar için adım adım hazırlanmış ayrıca her adım resimli olarak anlatılmıştır. Bunun yanında da 7 Adet Eğitim Videosu bulunmaktadır. Eğitim seti size ilk sitenizi 2-3 saatte kurabileceğinizi ve sonrasında 15-20 dakika gibi bir sürede site kurabileceğinizi iddia etmektedir. Eğitim Seti sadece site kurulumunu değil ayrıca kurulum sonrası site yönetimini de anlatmaktadır.

Son olarak seti şimdi alırsanız, 2015 kampanyası ile ücretsiz olarak alacağınız ek eğitim setleri:

-SEO Eğitimi

-Site Kazanç Eğitim Seti

-İnternet Reklamcılığı Eğitimi

-Google’un Sırrı Kitabı

-20TL Değerinde Domain Kuponu

-Ayrıca Online ve Offline Danışmanlık ve Destek Hizmeti

NOT: Bunların tamamı KDV dahil sadece 58 TL

Setin Sayfasına Gitmek İçin
TIKLAYIN

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5