İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 Adet hazır, satılık AccentCard

L

LifeNIC~

Misafir
Merhaba,
8 tane satın almıştık, kullanmadığımız 1 tane AccentCard satılıktır.
www.accentcard.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

0% komisyonla PayPal ve Egold hesabınızdaki parayı ATM'den çekebilirsiniz (aktarım masrafları hariç)

Aktif edilmemiş, paketinden çıkarılmamış, ilk sahibine kayıtlı olacak kartı satın almak için ödeme kanalları,

Kredi Kartı, Egold, PayPal, Havale ve EFT
Kartın satış fiyatı : 60 lira
(sitesinde $30 ancak 1 ayda elinize geçiyor, FedEx ile alırsanız $46 daha masrafı var)

Satın alım için PM gönderebilirsiniz.

İyi akşamlar

S

Sycho

Misafir
başka kart varmı acaba yardımcı olur musunuz ? teşekkürler.

L

LifeNIC~

Misafir
Merhaba,
malesef biz bu kartın ticaretini yapmıyoruz :)
Ama sizin için 1 tane daha bakabilirim eğer aktif edilmemiş bir kart varsa elimizde.. PM'deki msn adresinizi ekledim.

Eğer daha başka ilgilenecek arkadaş varsa acele etsin kartlarımızı aktive etmeden size ulaştıralım.

iyi geceler.

M

MasterTR

Misafir
sinan, $irket bilgilerini yoneticilere gonderdin mi?

eger gondermeden hala buradaysan ayip ediyorsun o kadar ki$iyii dolandirdin $imdide kart i$inemi ba$ladin?

L

LifeNIC~

Misafir
sinan, $irket bilgilerini yoneticilere gonderdin mi?

eger gondermeden hala buradaysan ayip ediyorsun o kadar ki$iyii dolandirdin $imdide kart i$inemi ba$ladin?

Lafımızı bilelimde konuşalım. Belge ve bilgilerimiz yöneticilere gönderildi. Eğer yanlış birşey olsaydı, foruma mesaj yazıyor olamazdım.

L

LifeNIC~

Misafir
nasıl yani ? anlamadim masterTR nasil dolandirma ? kimi dolandirmış ki ?

Bizimle alakasız 1 kullanıcı daha önce forumdan banlanmış ve hosting alanında milleti dolandırmış. Başkasıyla karşılaştırıyor arkadaş :) Şirket bilgilerimizi ve kanıtlarımızı adminlere sunduk. Detaylı bilgi için Angelo veya iyinet kullanıcılarına PM atabilirsiniz. Ayrıca Sycho bugün müşterilerimizede aynı belgelerin kopyalarını gönderdik.

Neyse daha fazla uzatmayalım sözü, eğer yanlış birşey olsaydı forumda yazıyor olamazdık.

Edit: aynı PM sizede gönderildi Sycho,

İyi çalışmalar

M

MasterTR

Misafir
nedense $irket bilgileri ben haric herkese gitti sanirim

neden bana gelmiyor veya genele yazilmiyor $a$iyorum. demekki 8 mesaji olan insanin goru$u veya meraki daha onemli. potansiyel "kaz" onlar oldugu icinmidir?

L

LifeNIC~

Misafir

neden bana gelmiyor veya genele yazilmiyor $a$iyorum. demekki 8 mesaji olan insanin goru$u veya meraki daha onemli. potansiyel "kaz" onlar oldugu icinmidir?

Hayır, At gözlüğü takmadığı içindir.

Yaklaşım tarzınız hiç hoş gelmedi. Çamur atması basittir. İlgili belgeler,
binlerce mesajı olan forum adminlerine, yüzlerce mesajı olan müşterilerimize ve müşteri adaylarımıza gönderildi. Bu tanımlardan birine uymadığınız için gönderilmemiş olabilir.

M

MasterTR

Misafir
bence foyanizi ortaya cikardigim icin + ortada belge vs olmadigi icin atip tutuyorsun.

neyse daha fazla uzatmiyorum herkes kimin ne mal oldugunu zaten biliyor bizim uyarmamiza gerek yok..

L

LifeNIC~

Misafir
Olmayan foyayı biryerlerden çıkardığım için demek istediniz sanırım ?

evet daha fazla uzatıp küçük duruma düşmemeniz sizin için iyi olacaktır çünkü emin olun ortada belgeler olmasaydı güzel dönüşler olmazdı ve mesajlardan birinin altına "bana belge ulaşmadı" diye yazan biri olurdu

İyi çalışmalar

S

Sycho

Misafir

8 mesajim var masterTR ama 10 yıldır bu işin içindeyim. Webmasterlik denmesede genelde bilgisayar enformasyonu bilirim sadece bilgi istemistim(bilgilendim teşekkür ederim).. kaz demende ağrıma gitti sakın yalnış anlama ;)

LifeNic ==> Belgelerini gördüm ama kesin bir ispat değildir... Bize bişey ispatlamak zorunda değilsin.. ama müşterin olursam ilk isteyeceğim şey o belgeleri bana faxlaman olcaktir mühür ve imzalariyla birlikte. Zaten sen faxlamadan ben senin kim olduğunu bulurum biliyorsun. ; )

Boş yere kimseyi üzmeyelim kimseyi karalamayalım arkadaşlar. yalnış yapanı düzeltmek bizim ellerimizde...

Büyük Türk İslam düşünürü ve Mutasavvıfı Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rumi´'nin 10 Numara 1 sözü var ve çok hoşuma gidiyor sizinle paylaşmak istedim ;

"Gel, gel, ne olursan ol yine gel. İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel. Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel..."

L

LifeNIC~

Misafir
senin kim olduğunu bulurum biliyorsun. ; )

Bizim kim olduğumuz belgelerle belli :)
iyinet admin'in mesajını bekliyorum inceleyip geri dönüş yaptığında tanıtıcı bir yazı yazacağım forumda. Referanslarımızı vs (Dolmabahçe sarayı teknik işleri gibi)

Ayrıca belgeler sadece duyuru / bilgilendirme amaçlıdır. Kanıt değil.

Şirket sermayesine dikkat ettiniz mi Sycho? :)

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yav şirket sermayesi dedigin nedir ki belirli yüzde birşeyler ödersin minik bir rakam istersen trilyarlarca lira yap ne olacak. abart istersen.

Ugur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence foyanizi ortaya cikardigim icin + ortada belge vs olmadigi icin atip tutuyorsun.

neyse daha fazla uzatmiyorum herkes kimin ne mal oldugunu zaten biliyor bizim uyarmamiza gerek yok..

Tamam Anladık Bu Adam Dolandırıcı Diyorsun..

Belgide Daha Once bu işi yapmıştır Sinan Adıyla Bir Hata Yapmıştır Şimdi Düzeltmek istiyordur.

Hatasız Kul Olmaz Derler..

10 Yere Yazdın, Bırakta insanlar Ticaretini Yapsın Bakalım Onlar Karar Versin Dolandırıcı Mı Degil Mi ?

Her Konu Açtiğinda Arkadasa Saldırmana Gerek Yok..

Saygılarımla

M

MasterTR

Misafir
Tamam Anladık Bu Adam Dolandırıcı Diyorsun..

Belgide Daha Once bu işi yapmıştır Sinan Adıyla Bir Hata Yapmıştır Şimdi Düzeltmek istiyordur.

Hatasız Kul Olmaz Derler..

10 Yere Yazdın, Bırakta insanlar Ticaretini Yapsın Bakalım Onlar Karar Versin Dolandırıcı Mı Degil Mi ?

Her Konu Açtiğinda Arkadasa Saldırmana Gerek Yok..

Saygılarımla

16 tane mesajin var ve hepsinde sinani savunuyorsu, sinanla olan akrabalik veya is durumun nedir? avukatmisin sen? degilsen bence avukat ol sinan dolandirdigi kisilerden aldigi parayla senin maa$ini oder veya bi kazik da sana atar :) dipnot: tabi sinan in 2. kopyasida sen degilsen.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5