İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 gb ( unmetered band ) aylık 25 ytl

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet arkadaşlar listmp3.net muzikportal.com gibi sitelerimizi barındırdığımız makinamızda kampanya başlatmış durumdayız. 1 gb alan aylık 25 ytl. referanslar ve direk bilgi almak için [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz. Saygılar.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sihirlinet' Alıntı:
evet arkadaşlar listmp3.net muzikportal.com gibi sitelerimizi barındırdığımız makinamızda kampanya başlatmış durumdayız. 1 gb alan aylık 25 ytl. referanslar ve direk bilgi almak için [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz. Saygılar.

bende 20 ytl :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Unmetered belirli bir hat hapasitesi cercevesinde aylik bazda veri transferininin olculmemesi anlamina geliyor. Mevcut 128 K kablonet baglantim bana aylik bir kota koymasa da teorik olarak 16 kilobyte/s x 60 saniye x 60 dakika x 24 saat x 30 gun. kadar bir veri sinirim var. Buna 128K Unmetered deniyor. Unmetered verilirken hat kapasitesi yazilir genelde ama, ne verdigini bilmek onemli tabi. Sinirsiz olmuyor yani.

M

mfk_1868

Misafir
adsl modemlemi baglıyorsun serveri 25 milyon unmetered buda iyiymiş

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sunucu fdcservers.net te. uptime 30 gün. en son 70 ti reset attık aynen devam sunucumuz güzel problemimiz yok. 100 mbit unmetered hat. 64 kb değil :)

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ben bu firmada yada bende 64k band var demedim ama türkiyede bi firma sitesinde de yazıyor 64k 128k 2048k diye bilen bilir.

yanlış anlaşılma olmasın.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
100 filan degil o. 10 dakika araliksiz 100 mbit cekme imkanin dahi yok oradan. Ogrenemediniz gitti.

roots

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
25 milyona satıp nasıl para kazanmayı amaçlıyorsunuz?

birde neden mail adresiniz hotmail yokmu bir şirket vs adı adresi

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş bizim derdimiz o makinanın kendi kirasını çıkarması. çıkarıyor 3 5 te bırakıyor. ben öğrenciyim. millet gibi yok ben şirketimde bilmemneyin telefon numaram bu olayında değilim. hepsinin ne derece fıs olduğunu bilen biliyor. buraya takılan az sayıda sağlam insan var. mesela sis.com.tr dedicated konusunda fdc ile baya ilerletti işi. böyle insan az. ben allah yukarda kimseyi kazıklamadım bugüne kadar kimse bana gelipte kazıkladın diyemez. referans isteyen felan olursa birebir görüşmek isteyen olursa [email protected] adresinden msn yoluyla ulaşabilir. bide 25 milyona satıp ne kazanıcaksın diyorsun. 1 gb alan dan hesapla 25 ytl 10 tane satsan 250 ytl makina kirası + kar olur. + daha kalan bir sürü yer var onlar sırf kar olur. biz sağlam iş yapmanın peşindeyiz kardeş. buyur gel bir konuşalım birebir ondan sonra kararını ver. telefon numaram 05434088889. görüşmek isteyen herkesle görüşebilirim msn adresimide tekrar yazim [email protected] . bunun dışında istek dilek olabilir irc radyo web alanı mail vs vs vs... Saygılarımı sunarım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.