Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peki hocam benim arkadşaımın sitesine baktım sadece 5 nisan gösteriyor benimkinde ise 5nisanda gösterdi sonra tekrar baktığımda en son bot 7 nisanda gelmiş arkadaşımınkine baktım onda hala 5 Nisan benim siteme yani 2 kere bot gelmiş ark. 1 kere bot gelmiş
danil1336'nın dediği gibi güncel tutmalısın. Aktif olan sitelere linkini bırak, ping servislerini kullan.. forum.iyinet'de ve Google'da "hızlı index" diye arat..
robots.txt uygula ve google webmaster`a kaydet sonra güncel tut çünkü gerçekten hergün bir kaç defa girip çıkması gerekir o botun siteye. (Benim ayda bir güncelliyor olduğum siteye bile günde 8- 10 defa geliyor)
Bırakın örümcekleri takip etmeyi
Sitenin durumunu takip edin, örümcek gelir gider. Ama indexlemiş mi, sıralamaya bir katkısı olmuş mu, cache almış mı bunlara bakın.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.