1. İyinet İstanbul Toplantısı

M
MasterTR
Misafir
arkada$ hic kimse gelmedi yarim saat salak gibi beklettiler orada ne diyim in$ ba$iniza gelirde gorursunuz bekletilmek neymi$

0
Onaylı Üye
Üye
buluşma olmayacak filan dediniz bizde gelmedik :( şişlideydim hemde bugün haberim olsa gelirdim
ekildinmi sen şimdi :)

0
Onaylı Üye
Üye
yaw arkadaşlar satmak yokta kimseden ses çıkmadı o yüzden gelmedik buluşma olcağını zannetmiyordu bundan önceki mesajımdada belirttim haftaya olsun ayrıca daha yer seçilmedi diye biliyorum

D
duyurbeni.com
Misafir
MASTERTR KARDEŞ BİZ 4 DE ORDAYDIK 4 ARKADAŞ KEŞKE TELLERİMİZİ ALSAYDIK:(

0
Onaylı Üye
Üye
Bundan sonrakileri daha orginizasyonlu yaparsınız arkadaşlar. MasterTR güzel şeylerden bahsetmiş.

0
Onaylı Üye
Üye
İstanbulda olsam bende gelirdim,
İstanbulun dışında olacak aslında buluşma tüm herkez gelmeye çalışsın herkez istanbulda olacak diye birşey yok madem fedakarlık yapacaz herkez vaktinden alsın bir şehir belirleyelim nedersiniz ?

M
MasterTR
Misafir
genellik istanbul ba$ka $ehirlerdede bulu$ulabilir izmir ankara vs.. ama fazlalik istanbul dur

0
Onaylı Üye
Üye
izmir veya ankara bencede iyi olur en azından işin içinde ciddiyetlik olur satışlara gelme gibi bir durum olmaz, tabii kesesine çok fazla deger verenler varsa bilemem

0
Onaylı Üye
Üye
Ankarasını döndürebiliriz bu organizasyonun ama yeterli sayıda kişi çıkar mı bilmem ..

Geri