İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 Kasım.. Reklam gösterim sayılarınız?

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yancebim görende 100lercesini kazanıyorsun sanıcak :) öyle bir anlatmışssın ki hehehe

iyi çalışmalar..

YanCebim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burda önemli olan çok $ kazanıp kazanılmadığı değil, bu düşüşün bende de yaşanması. ( Sen hala link i eklememişsin ztn konuşma :p )

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
şu anda son 7günün istatistikleri önümde.
CPM ortalama
x*-x* 60
x*-x* 55 iken
x*-x* 40lara düşmüş.
ben deburayı okuduktan sonra girip bakayım dedim. gerçekten de bugün düşüş var. ayrıca saat 23:35 - 23:45 arası tüm sitelerim kontrol edilmil. Isp'si google :) olan birisi tarafından sitenin neredeyse tüm sayfaları dolaşılmış heralde ışık hızılda dolaşmış bu kişi. Sonra 1sitemi iptal etmişler artık orada reklamlarını yayınlamıcaklarmış. Sayfa sayısı az olduğu içinmiş :) Ben nedenini biliyorum, o sitede sürekli google ads veya çeşitli google reklamları çıkıyorda ondan :D

ah google ah sende çakal oldun ya..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenin adresini yazarsan bizde aynı hataya düşmemeye çalışşırız..

İyi paylaşımlar..

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bence yeni anlaşmayi cikarda tüzügünü degiştirdi bu oranlardada bir degişiklige gitmiş olabilir yani bundan sonra boye olucak belki sürekli

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
(http:/www.xxxxx.com) sitenize reklam vermeyi durdurduk. diğer sitelerinizden kazançlarınıza devam edebilirsiniz. yazmış tabi bunu daha bi ticari dille.

altına o konuyla ilgili kurallarını yazmışlar. istersek yayını durdurabiliriz vs.

en altada başarılarınızın devamını dileriz.
yazmışlar.

zaten türk google teamdakilerle kanka olduk. 2 veya 3 adam var tanıyor artık ama heralde kalabalık biraz :) ki böyle durumlar oluyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.