İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 milyon lira için aylık getirisi bankalar için?

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar
faiz olmayacak şekilde albarakatürk fon hesabı gibi zarar ve kar ortaklığına katılabilecek bankalar hangileri?

ayrıca bankaya bu parayı yatırma şartıyla özel bir oran belirlenebilir mi? ayda 15 bin istiyorum gibi ...

bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

vatanda

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayda 15 bin istiyorum dediğinde faiz e girer o :)))) Sen ne kazanırsın ne kaybedersin belirsiz olursa o zaman faiz olmaktan cıkar. :))))

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
merhaba arkadaşlar
faiz olmayacak şekilde albarakatürk fon hesabı gibi zarar ve kar ortaklığına katılabilecek bankalar hangileri?

ayrıca bankaya bu parayı yatırma şartıyla özel bir oran belirlenebilir mi? ayda 15 bin istiyorum gibi ...

bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Kar zarar ortağı olda sonra ihlas gibi görürsn sonra başına gelenleri. Kaç yıl geçti hala parasını bekleyen akrabalarım var. Bide televizyona çıkıp tüm borçlarımızı ödedik demiyorlar mı gıcık oluyorum. Zamanın 20bin mark parası ile ev alınıyordu para ihlasta iken. Bakalım şimdi ödiceklermi, öderlersede 10bin lira falan ödiceklermiş. Yıllar geçti bekliyolar...

Kar zarar ortaklığından uzak durun, sonra paranızın üzerine konar, televizyonlarda biz müslümanız herkese borcumuzu ödedik derler...

Not: webmaster genel konularla ne ilgisi var bu başlığın onu anlamadım? Sizden gelenler bölümüne yada finans içerikli bir siteye sorsanız daha iyiydi.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kişisel paranın üzerine konmaları kolay mı bu kadar? aslında istediğim belirli bir parayı bankaya yatırıp ömür boyu hayatı tatil şeklinde yaşamak önceden iş kurma gibi fikirlerim vardı ancak deli para kazanacağımı bilsem bile vazgeçtim insan ömrü 80 sene zaten ortalama en fazla nasıl dertsiz tasasız iş kurmadan bu parayı kullanarak gelir sağlanır ki?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.