Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amerikadaki fiyatlardan daha ucuz ama Turkiye icin pahali.
Umarim yasal mp3 satan yer sayisi artar ve rekabet ile fiyatlar duser.
Album icinde sevdiginiz 2 parca varsa alirsiniz 2YTL ye, tum CD den daha ucuza gelir.
Baglanti hizi arttikca emule ve diger paylasim programlarini kullananlarin sayisi artiyor.Biri parali biri bedava,emule vs programlari yoketmeleri gerekecek ki oda biraz zor.
Bu şarkıyı aramadığım yer kalmadı.Bursada albümünüde bulamadım.Ama orda var.Bana bu şarkıyı bulup internetten link olarak verirsen sana haklısın diyeceğim.Gerçekten İnanılmaz bir arşivleri var.Şuan reklam yapmıyorlar sağlam bir reklamla ii işler yapabılırler gıbıme gelıyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5