Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda okumuştum. Bir sayfada birden fazla farklı adsense kodu yerleştirebiliyoruz diye, ama bende çıkmıyo ??? 1 sayfada yalnızca bir reklam yayınlaya biliyorum.. yardım ederseniz sevinirim...
Sayfa icerigi ile ilgili Google'a verilen reklamin az olmasindan ya da iceriginin yetersiz olmasindan kaynaklaniyor. Ask/komedi ile ilgili sitelerde iki farkli yere reklam koyabilen cok azdir zaten, cunku reklam veren az.
3 tane reklam kodu koyabilirsin ama reklam çıkmaz, bu normaldir. Demek ki, içeriğne uygun çıkacak reklam yok. Reklam veren olursa fazla sayıda ve senin siten de bu reklamların kriterlerine uyuyorsa 3 reklam alanın da dolar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.