İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 Sene Boyunca Düzenli Çalışacağımız Post'çular Aranıyor !..

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba..

Yaptığı işe özen gösteren, sadece para almak adına değil aldığı parayı haketmek isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz. Bizler bu projede yer alan tüm ekibin ücretini öderken, bu projeye eklenen bilgilerin yararlı olması ve bir getirisinin olması gereklidir. Sadece konu eklemek adına postumu atar paramı alırım mantığı ile lütfen hareket etmeyin.

Birkez daha tekrarlıyorum sene boyunca sizlere ödenecek ücretler neticede yapılacak olan işin bir getirisinin olduğu düşünülerek ödenecektir.

Post işini piyasada çalışan botlar gibi benimsemeyin lütfen. Bot kullanmama nedenimiz de budur..

İçerik : Vbulletin
Günlük Eklenecek Konu : En Az : 10 En Çok : 35
Haftalık Eklenecek Konu : 105
Aylık Eklenecek Konu : 450

Haftalık hedefin tutması önemlidir. 6 gün boyunca hiç post atmadan 1 günde 105 post atmanızı istemiyoruz. Günlük istenen rakamları o yüzden belirtme ihtiyacı duydum. Örnek vermek gerekir ise :

Aşağıdaki Tablo Toplamda 105 olduğu için ve günlük minumum ve maximum rakamları geçmediği için geçelidir.
Pazartesi : 10 Post
Salı : 0 Post
Çarşamba : 0 Post
Perşembe : 35 Post
Cuma : 35 Post
Cumartesi : 0 Post
Pazar : 25 Post

Bu iş benim işim ve bu rakamların 2 katını da sağlam bir şekilde Post ederim diyen arkadaşlar için post sayılarını x2 yapabiliriz.

Günlük Eklenecek Konu : En Az : 20 En Çok : 70
Haftalık Eklenecek Konu : 210
Aylık Eklenecek Konu : 900

Birkez daha belirtiyorum haftalık hedefin tutması önemlidir.

Asıl önemli konuya gelecek olursak; ücretlendirme şu şekilde olacaktır.

Copy Paste 1 Post = 0,02TL ---> 900 Post 18tl yapıyor.
İçeriğe Resim Eklenmesi Durumunda = +0,01TL 900 Post 9tl yapıyor.
Driver/Download Eklenmesi Durumunda = +0,015TL 900 Post 13,5tl yapıyor.

Kabaca örneklersek 1 ayda 900 post atan bir arkadaşımız; 300 copy-paste, 300 resim, 300 driver eklerse

300x0,02 = 6tl
300x0,03 = 9tl
300x0,035 = 10,5tl yani toplam 25,5TL alıyor.

Çalışma periyodları aylık olup bu sistem 1 sene boyunca devam edecektir. Haziran ayında başlayıp Temmuzda ara verip Ağustosta yeniden aramıza katılabilirsiniz.

Son olarak her ay;
En Çok teşekkür alan postcumuza : +10tl
En Çok rep alan postcumuza : +10tl
Açtığı konu en çok görüntülenen postcumuza : +10tl
vereceğiz.

Sadece Madatör Adaylarına Özel
Ücretlendirme konusuna son olarak yukarıda belirtilen ücretlerin haricinde artı olarak sitenin tüm reklam gelirlerini (şu an için sadece Adsense) modaratör arkadaşlarımızla paylaşacağız. Sitenin bu ay Adsenseden 100$ aldığını ve madaratörlük yapan arkadaşların toplam post sayısının da 1000 olduğunu düşünecek olursak;

V -> 0 Post = +0$
X -> 300 Post = +30$
Y -> 200 Post = +10$
Z -> 500 Post = +50$ daha alacaktır. Adsense gelirlerinin screen ekranı bizimle çalışacak modaratör arkadaşlarımıza aylık olarak gönderilecektir. Ayrıca ödeme için adsense'den ödeme beklenmeyecek; Adsense ödemeleri de peşin yapılacaktır. Modaratörlük başvuruları da yine site üzerinden yapılabilir.

Sistemimizde İllegal ve absürt içerik bulunmamaktadır. Ödemeler çalışacağımız arkadaşlarımıza ilk ay güven için haftalık peridyodlarla Paypal, Garanti takip eden aylarda aylık periyodlarla yapılacaktır. İsteyenlere ödeme yerine aynı tutarlarda internet üzerinden domain veya farklı bir ürün alınabilir.

İlgilenen arkadaşlar P.M ile detay isteyebilir.

Saygılar

Önemli Not : Konu Bana Ait olmadığı için orjinal linki de veriyorum arkadaşlar. Başvurunuzu oradan yaparsınız. Lütfen bana p.m. göndermeyin.

http://www.frmpc.com/kurallar-duyur...-com-takim-arkadaslari-ariyor.html#post285735

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.