İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 TL den Resim Upload Sitesi Bu Fırsat Kaçmaz

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Site adresi : Resim Yükle
Başlangıç Fiyatı : 1 TL
Minimum Artış : 1 TL
Hemen Al : 250 TL
Sitenin aylık getirisi: günde 1-2 tık oluyor
Sitenin açılış tarihi: 1 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Resim Yükleme - Resim Upload Servisi
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://www.sayyac.com/extreme.php?stat=2&login=ResimTV
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple
Banlı olduğu sponsor : Yok

Notlar : Günde 1-2 resim yükleniyor. Resim yükle kelimesinde 30 sırada. Resim yarat kelimesinde 3. sırada Pagerank 5 backlinkleri mevcuttur. Script tinypic.com clone dir. Script yabancı ve çalışmıyordu editlemem sonucunda türkçeleştirip çalışır hale getirdim. Script bir çok özelliği mevcuttur. Domain isimtescilde kayıtlı olup 1 sene vardır bitmesine. domainina rşiv kayıtları mevcuttur. Yüklenen resimlerin altına otomatik olarak resimtv.com yazmaktadır. buda ziyaretçi sayınızı arttıracaktır
Admin panel özellikleri
Site ayarları
Resimleri onaylama / silme
Resimlere şikayetleri onaylama / silme
İp bloklama
tüm resimleri görüntüleme
üye listesi görüntüleme
gibi güzel özelliklere sahiptir.

Para ihtiyacı olduğu için satıyorum. Güzel bir hevesle açtım ama malum para lazım. Siteye Earth arkadaşım güzel bir alanla siteye sponsor olmuştur.

Diğer Satış Konusu

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
x TL ile başlayalım...

diğer taraf 30 olmuş..

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
hayır script clone dir. fakat piyasadaki ingilizce ve çoğu yeri çalışmıyor. editledim ben hepsini

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
ben yok demedim zaten piyasadaki çalışmıyor çalışsada çoğu yeri eksik ben aldım düzelttim sanırım onlarda düzeltmiş. Ben yok demedim.

60 TL ile devam ediyoruz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.