Site adresi : OTEL - BLOG
Hemen Al : 150 TL
Sitenin İçeriği : Otel , Blog
Açık arttırma başlangıç fiyatı : 50 TL
Satış Sebebi : Para Sıkıntısı
Yazılım : Wordpress
Sitenin Açılış Tarihi : 01.07.2010
Domainin Bitiş Tarihi : 30.06.2012
Alexa : 532 K
Satış Son Tekliften 24 Saat Sonra Sona Ermektedir.
- Sitenin 6 Google alt bağlantısı vardır. buradan bakabilirsiniz .
- Sitenin Hitleri tamamen organiktir. Hiçbir Backlink, Seo Çalışması Felan yaptırılmamıştır.
- Genel Blogun Hiti normalde 2-3 K Arasında gidip Gelmekteydi Site 10 gün kadar kapalı kaldığında Hitler bayaa bir etkilendi sıralamalardan düştü.
- Site Anında İndextir.
- Siteye Adsense Reklamı Eklemiştim Genel Blog Sitesi Tekil 3 Bin Kişi iken Günlük 12-13 Dolar Kazandırıyordu. Sonra Forex Sitemde 300e Yakın sahte tıklama olunca adsense gelirinin özetini alamadan banlandım. Genel Bloga Tık Başı 0.09 , 0.10 $ Tatil Sitesine Tık başına 0.3 - 0.5 $ arası vermekteydi.
Otel Sitesi hit bilgileri
Blog Sitesi Hit Bilgileri
Hemen Al : 150 TL
Sitenin İçeriği : Otel , Blog
Açık arttırma başlangıç fiyatı : 50 TL
Satış Sebebi : Para Sıkıntısı
Yazılım : Wordpress
Sitenin Açılış Tarihi : 01.07.2010
Domainin Bitiş Tarihi : 30.06.2012
Alexa : 532 K
Satış Son Tekliften 24 Saat Sonra Sona Ermektedir.
- Sitenin 6 Google alt bağlantısı vardır. buradan bakabilirsiniz .
- Sitenin Hitleri tamamen organiktir. Hiçbir Backlink, Seo Çalışması Felan yaptırılmamıştır.
- Genel Blogun Hiti normalde 2-3 K Arasında gidip Gelmekteydi Site 10 gün kadar kapalı kaldığında Hitler bayaa bir etkilendi sıralamalardan düştü.
- Site Anında İndextir.
- Siteye Adsense Reklamı Eklemiştim Genel Blog Sitesi Tekil 3 Bin Kişi iken Günlük 12-13 Dolar Kazandırıyordu. Sonra Forex Sitemde 300e Yakın sahte tıklama olunca adsense gelirinin özetini alamadan banlandım. Genel Bloga Tık Başı 0.09 , 0.10 $ Tatil Sitesine Tık başına 0.3 - 0.5 $ arası vermekteydi.
Otel Sitesi hit bilgileri

Blog Sitesi Hit Bilgileri