İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.:: 1. Yılımızın Şerefine Domain Bedava ::.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Creation Date: 02-Feb-2005
Expiration Date: 02-Feb-2006

bir yıl olmamış daha hocam biraz bekle sonra yaparsın kampanya filan

S

Skeleton

Misafir
Domain Name: BILIMHOST.COM
Created on..............: 17-AUG-2004
Expires on..............: 17-AUG-2006
Record last updated on..: 03-AUG-2005
Status..................: ACTIVE

Yine olmamış, daha bir hafta var :D

Bu arada hosting alana mı domaini bedava veriyorsunuz?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yerinizde olsam host alana vermezdim belirli sayıda bedava domain verirdim yani illa bişey yapmak istiyosanız gerçi bedava da olsa trden almam o ayrı da yine de alternatif olması açısından söylemek istedim.

B

BilimHost

Misafir
pembekedi' Alıntı:
yerinizde olsam host alana vermezdim belirli sayıda bedava domain verirdim yani illa bişey yapmak istiyosanız gerçi bedava da olsa trden almam o ayrı da yine de alternatif olması açısından söylemek istedim.

Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler.Ancak domain genel olarak bizlerin hizmeti olmadığı için müşterilerin,hosting sahibi olarakta BilimHost Internet Hizmetleri'ni denemelerini istiyoruz.

Türkiye'den hizmet alma konusuna gelince bence çok fazla ön yargılı olmamak gerekir.Tamam bu işi kötü yönde kullanan çok örnek var karşımızda ancak birazda bu bizlerden kaynakalnıyor.Bir dolandırıcılık olduğunda adamın yakasına kimse yapışmıyor,herkes başkasından bekliyor "Ne uğraşcam ya 20-30$ için değmez" diyor.Böyle düşünüldüğü sürece,yani insanlar haklarını aramayı bilmediği sürece bu böyle devam eder.Umarım birgün Türkiye'deki hizmetin gözünüzdeki yeri değişir ;)

Saygılarımızla,

BilimHost Internet Hizmetleri
http://www.bilimhost.net

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bi kampanyada da belirli sayıda ve büyüklükte de host verebilirsiniz?

yok ben yeteri kadar haksızlık gördüm. şimdi sizin için demiyorum ama böyle domain verip sonra o domain tutunca geri vermeyenler de gördüm. onun için ne host ne domain trden ya da çalışanlarının trden olduğu yerlerden uzak duruyorum. tabi ki bunlar değişir ben de onu umuyorum keşke böyle olmasa herkes dürüst olsa adil olsa.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5