İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10.000 YTL'en olsa hangi sitelere reklam verirsiniz.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İçerik özgün ve kaliteli bir seo var ise sitede pr7-8 sitelerden uzun süreli link alırdım. düşünsene 6-7 ay sonra pr7-8 olduğunu? Hangi rüzgar yıkabilir seni? (googlenin rüzgarı hariç :D )

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklamını yapıcağım sitenin hedef kitlesine uygun bana kalıcı ve kaliteli ziyaretçi sağlıyabilecek sitelere verirdim..

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Site değil de gazetelere reklam da etkili olabilir ?

Örnek olarak,

Bir tanıdıklarım Türkiye gazetesi "2. sayfa" yarım sayfadan az bir bölüme aylık 4bin YTL civarına reklam verdiler. Buna bir de röportaj dahil.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
gazete reklamı her siteye faydalı olmuyor. satış sitesi vs. gibi büyük kitleler hedefliyorsanız ancak.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Affiliate sistemi kurulur, gönderilen her ziyaretçiye 0.03 veriyorum denir, bir sürü yayıncı kişi sisteme üye olur, her ayın ortasında marez, mp3 siteleri sistemden uzaklaştırılır, popup açanların tıkları silinir. 10.000 ytl. 6 ay çok güzel reklam yaparsın :)

Bu bana uygun bir davranış modeli değil, fakat birçok kişi bu modeli uygulamak istiyor, uygulayanlarda var sanırım.

canner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim 10.000ytlm yok olmadıda... Benim burada öğrenmek istediğim şey internethaber.com habertürk.com vs sitelere mi reklam verirsiniz 3-4milyara yoksa 3-4milyarlık txt reklam tarzında bişimi...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.