10 Adet kurumsal firma scripti sadece 100 TL SINIRLI SAYIDA

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşım çok güzel scriptler yapmışsınız lakin şu iletişim için illede msn kullanmak ve sizin msn açık olduğundamı denk gelmek lazım? Tavsiyemiz iletişim yazarken lütfen gsm cep numaranızı yazarsanız bizim gibi firmalar size ulaşır aksi takdirde hedefinize ulaşmanız güçleşecektir.

Saygılar

0
Yasakli Uye
Üye
bu scriptler ibu yazmış olsa adres telefon vs yazmaktan çekinmezdi. ki bu işi yapan adamlar üç tane telefon veriyor iş cep ev vs gibi artık lütfen uyanın bu dolandırıcılara prim yaptırmayın

0
Onaylı Üye
Üye
web5 paketini 3 veya 4 ay önce aldım ancak kurumu vb konulşarda hiçbir soruya cevap alamadım

0
Yasakli Uye
bu scriptler ibu yazmış olsa adres telefon vs yazmaktan çekinmezdi. ki bu işi yapan adamlar üç tane telefon veriyor iş cep ev vs gibi artık lütfen uyanın bu dolandırıcılara prim yaptırmayın

Dengesiz dengesiz konuşma beni tanıyan tanır sana soran olmadı neyin olduğunu ne kadar kolay söylüyorsunuz dolandırıcı diye geri zekalımısınız nesiniz anlamadım.

0
Onaylı Üye
Üye
Bu konuya bak,ordaki postlara bak anlarsın ne dediğimi.
Belki gerçek belki yalan sadece bilinsin diye paylaştım.Ortada ticaret var sonuçta.Burdaki mail,adresler ve scripti satan kişiyle ilgili iddialar var.

0
Yasakli Uye
Komik olmayın arkadaşım başkalarının konuştuklarıyla iş yapmayın şimdi bişey derdim sanada neyse mal ortada alan alır almayan oturur yazar tabi yazabiliyorsa :)

Geri