İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10 Liraya Abone Kasma / Durum / Foto / Beğendirme Uygulaması Kurulur

alpaslan1996

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 Liraya Abone Kasma / Durum / Foto / Beğendirme Uygulaması Kurulur

Öncelikle Herkese Merhaba
Bildiğiniz üzere çoğu kişide durum beğendirem uygulaması var scriptde var fakat bazılarımız uygulama kurdamada biraz başarısız olabiliyor bu yüzden sizler için
Avea - Vodafone 10 lira karşılığında Abone Kasabileceğiniz - Durum beğendirebilceğiniz ilerletirseniz parabile kasabileceğiniz uygulama kuruyorum ve bune sadece az bir miktar para karşılığında yapıyorum
Kendi Yaptığım uygulamayı pm olarak isteyiniz forumda yeni olduğum için link koyamıyorum anlıcağınız..
h t t p : / / a p p s . f a c e b o o k . c o m / d r m l a r a /
Boşlukları silin
Şimdi Durum Bğendiremyi Anladıkta Abone Kasma Nasıl oluyor Derseniz ?
Ugulamamızı yaptık kullanıcıların uygulamaya giriş yapabilmesi için girişte bulunan abone olmadan geçemezsin bölümünden mecburen size abone olmuş oluyorlar yani herşey sizde bitiyor ne kadar kullanıcı toplarsanız okadar hiti artar ve okadarda aboneniz olmuş olur örneğin ben 600 den fazla organik abone kastım 2 günde şimdi ise bu işlerle fazla uğraşmıyorum almak isteyenler
Konu altına yorum veya bana msj atabilirler
E posta adresim: as_alpaslan
TELEFON NUMARAM ; 05423580897 numarayı arayabilirler

NOT; SCRİPT + DOMAİN + HOST HEPSİ BİZE AİTTİR

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.