- Reaction score
- 1
100 150 Kelimelik makaleleri sürekli çalışıcak arkadaşlarla yapmak istiyorum 1 makaleye 50 kuruş veriyorum. Günde ne kadar yazarsanız o kadar alırsınız. Ancak r10 da en az 5 tane makale işi alındığına dahir ticaret puanınızın olması lazım.
Tamamen özgün olduğunu ve daha once başkalarıyla çalıştığınız için.
Msn adresi : [email protected]
Şunu demek isterim makale başı 60 70 80 90 kuruş olmaz düz sabit 50 kuruştan 100 150 kelimelik makaleler alıcam 80 90 kelimelık istisna makaleler olabilir konuya göre değişir.
Konu Başlıkları : Alexa- para kazanma yolları - e ticaret - teknoloji - telefon - iphone - android - yazılım - webmasterlik - php - asp - html - bu konular belli başlı bilindik her yerde makalesı olan konular ancak ben özgün istiyorum
Sadece İş bankası ve misli ödeme yapabilirim.
Tamamen özgün olduğunu ve daha once başkalarıyla çalıştığınız için.
Msn adresi : [email protected]
Şunu demek isterim makale başı 60 70 80 90 kuruş olmaz düz sabit 50 kuruştan 100 150 kelimelik makaleler alıcam 80 90 kelimelık istisna makaleler olabilir konuya göre değişir.
Konu Başlıkları : Alexa- para kazanma yolları - e ticaret - teknoloji - telefon - iphone - android - yazılım - webmasterlik - php - asp - html - bu konular belli başlı bilindik her yerde makalesı olan konular ancak ben özgün istiyorum
Sadece İş bankası ve misli ödeme yapabilirim.