- Reaction score
- 0
%1oo Seo Ve Anahtar kelimelere uygun google sıralamasında hitlere ulaşmanızı sağlıyacak özgün makaleleri sizlere sunuyoruz.
Deneyimli,bilgili anahtar kelimeleri yerli yerince kullanan sabit düşünce özgürlüğüne sahip hayal gücü kuvvetli,makale yazımıyla yakından ilgilenen ekib olarak hizmetinizdeyiz
Moda, Mobilya,Eğitim Yemek,Tatil Seyehat gibi konuların makale yazılımlarında güven vermekteyiz.
Peki Tanıtımı Nasıl Yapıyoruz
Tanıtımımız gerek sitelerinizin iç bilgisini araştırarak gerekse istediğiniz belirlediğiniz konular niteliğinde tanıtımlarımız mevcuttur.
250 Kelime 2TL
500 Kelime 4TL
750 Kelime 6TL
1000 Kelime 8TL
1250 Kelime 10TL
Fiyatlandırma bu şekilde gider.
Mesela siz 4 tane 250 kelime makale siparişi verdiniz toplam kelime sayısı 1000'de kalmaz 1000-1200 arasında değişmektedir.
Ödemelerimizi:VAKIFBANK, İBAN NO ,Misli,Ptt Yolu Veya Avea TL olaraktan Almaktayız
Bilgi için özelden bana mesaj atın yoksa
[email protected] < adlı mail adresinden ulaşabilirsiniz
Deneyimli,bilgili anahtar kelimeleri yerli yerince kullanan sabit düşünce özgürlüğüne sahip hayal gücü kuvvetli,makale yazımıyla yakından ilgilenen ekib olarak hizmetinizdeyiz
Moda, Mobilya,Eğitim Yemek,Tatil Seyehat gibi konuların makale yazılımlarında güven vermekteyiz.
Peki Tanıtımı Nasıl Yapıyoruz
Tanıtımımız gerek sitelerinizin iç bilgisini araştırarak gerekse istediğiniz belirlediğiniz konular niteliğinde tanıtımlarımız mevcuttur.
250 Kelime 2TL
500 Kelime 4TL
750 Kelime 6TL
1000 Kelime 8TL
1250 Kelime 10TL
Fiyatlandırma bu şekilde gider.
Mesela siz 4 tane 250 kelime makale siparişi verdiniz toplam kelime sayısı 1000'de kalmaz 1000-1200 arasında değişmektedir.
Ödemelerimizi:VAKIFBANK, İBAN NO ,Misli,Ptt Yolu Veya Avea TL olaraktan Almaktayız
Bilgi için özelden bana mesaj atın yoksa
[email protected] < adlı mail adresinden ulaşabilirsiniz