Merhaba,
Bir çok sitenin ve müşterimizin editörlük ve yazı işlerini yapmaktayız. Eğer sizinde makale ihtiyacınız veya siteniz için bir editöre ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
Sizin belirtmiş olacağınız başlıklar veya kategoriler doğrultusunda içerikler hazırlanarak tarafınıza en kısa süre içerisinde iletilebilir.
Sitenizin bir editör tarafından düzenli bir şekilde yönetilmesini talep ediyorsanız memnuniyetle size yardımcı olabiliriz. Aylık editörlük paketlerimize göz atabilir veya size özel bir paket hazırlanmasını talep edebilirsiniz.
Makale hizmetlerimiz ise ortalama 200-300 kelime 2-3 TL üzerinden ücretlendirilmektedir.
Özel makale siparişlerinizi bize ileterek hızlı bir şekilde makale ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.
İletişim :
Tel : 0553-394-93-36
Skype / Mail : [email protected]
R10 : pm
Ödeme : İşbank
Konumuz kampanyalıdır ve stoklarla sınırlıdır.
Not : İçeriklerinizin girildiğinde anlık olarak tarafınıza sms ile bilgilendirme yapılacaktır.
Bazı referanslarımız :
Bir çok sitenin ve müşterimizin editörlük ve yazı işlerini yapmaktayız. Eğer sizinde makale ihtiyacınız veya siteniz için bir editöre ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
Sizin belirtmiş olacağınız başlıklar veya kategoriler doğrultusunda içerikler hazırlanarak tarafınıza en kısa süre içerisinde iletilebilir.
Sitenizin bir editör tarafından düzenli bir şekilde yönetilmesini talep ediyorsanız memnuniyetle size yardımcı olabiliriz. Aylık editörlük paketlerimize göz atabilir veya size özel bir paket hazırlanmasını talep edebilirsiniz.
Makale hizmetlerimiz ise ortalama 200-300 kelime 2-3 TL üzerinden ücretlendirilmektedir.
Özel makale siparişlerinizi bize ileterek hızlı bir şekilde makale ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.
İletişim :
Tel : 0553-394-93-36
Skype / Mail : [email protected]
R10 : pm
Ödeme : İşbank
Konumuz kampanyalıdır ve stoklarla sınırlıdır.
Not : İçeriklerinizin girildiğinde anlık olarak tarafınıza sms ile bilgilendirme yapılacaktır.

Bazı referanslarımız :
Teknomag devamlı çalıştığımız sıkıntısız, dürüst, işinde gerçekten iyi, temiz iş çıkartan arkadaşımızdır.Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşatmamıştır kendisi.Düzgün ve güvenilir çalışma arkadaşı arayanlar işinde temiz iş isteyenler bence çalışmalısınız
teknomag ile 2aydır çalışıyoruz sıkıntımız yok işini kaliteli yapan temiz editörlerden.3. ayımıza da bugün başladık kaliteli dürüst güvenilir editör arayanlar gönül rahatlığıyla çalışabilir
Devamlı çalıştığım , sevdiğim, dürüst, çalışkan bir kardeşim
Emanet edin işinizi ve sonra ASLA aklınızda kalmasın. Daimi çalışılacak nadir kişilerden biri...
Şiddetle tavsiye ediyorum.
site güncellemesi için ilk anlaşma kapsamında sorun yaşamadım çalışılabilenecek telefonuna bakan bir kişi....
Teknomag ile anlaştık. Kendisi kısa sürede güven verdi. Bende web sitemi ona emanet ettim. Umarım hayırlı bir iş olur.
Enes bey ile editörlük için anlaşıldı, dürüst ve açık sözlü bir insan. İşini iyi yapacağına inanıyorum hayırlısı ile yarın başlayacağız.
1 aylık editörlük işi için anlaşılmıştır. İgili, çözüm üreten bir arkadaş.
Selamun Aleyküm
enes kardeşim ile sürekli olarak çalışmak üzere anlaştık.
hakkımızda hayırlısı olsun. Değerli bir Arkadaşımız
Selametle..
29 Eylül'de sipariş verdim ve o gün bugün her şey yolunda istediğim gibi gidiyor. İşleri iyi yapan bir ekip olduğunu söylemeden edemeyeceğim, yiğidi öldür hakkını ver![]()
teknomag kardeşim ile 1 aylık anlaştık. bu 2. çalışmamız. işini doğru yapan dürüst bir arkadaşımız. ilgisine teşekkürler
çok atraksiyonlu olarak çalışmamız devam ediyor. Arkadaş siteyi resmen benimsedi
arkadaşla 1 haftaya yakın bir süredir çalışıyoruz. işini aksatmadan ve özenle yapıyor. ilerisi içinde arkadaşla çalışma planlarım var. kendisine teşekkür ediyorum özeninden dolayı.
Konuyu okuyan arkadaşlara hem bilgi verme hem de referans olması açısından yazmak istedim. Bir süredir, pek çok sitem için çalışıyoruz, çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Siteleri kendi sitesiymiş gibi yönetmekte ve aklınızdakini hayata geçirmekte usta. Sadece iş olsun diye değil gerçekten işinize yarayacak işler yapılıyor. Böyle kaliteli insanlarla çalışmaktan dolayı çok mutluyum, inşallah daha uzun süreler çalışırız..
İlgi alaka süper. 125 özgün yazı için anlaşma sağlandı.
Arkadaş ile anlaşma sağlanmış çalışmaya başlanmıştır.İlgili ve özenli iş yapmakta
Arkadaşla site düzenlemesi için anlaşıldı. İlgisinden dolayı teşekkür ederim.
bir aydır kendisiyle çalışıyoruz işini özenle yapıyor ve sürekli bilgilendiriyor. pakedimi 1 ay daha uzattım. inş. daha da uzun çalışırız![]()
Editörlük hizmeti aldım, kısmet olursa devam edeceğim. İyi çalışmalar..
Arkadaşla ilk işimiz 20 site için iş başlatıldı herşey tıkırında herkeze tavsiye ederim arkdaşı sürekli online ve işini en iyi şekilde yapıyor eline sağlık.
Platin paket alındı, oldukça kaliteli iş çıkartıyor, herkese tavsiye ederim.
100 makale siparişi vermiştim, teslim alındı. Yazılar gayet iyi, tavsiye ederim.
Makaleler alınmış ödeme yapılmıştır, tavsiye ederim.
mükemmel hizmet , profosyonel yaklaşım çözüm odaklı müşeri ilişkileri yönetimi ... etkilenmedim desem yalan olur bundan sonra beraberiz![]()
50 adet makale alınmıştır, oldukça kaliteli bir iş ortaya çıkmış, çok teşekkürler !
Silver paket alınmıştır.
Kendi çok anlayışlı biri ve işini severek yapan bir arkadaş.
Teşekkürler herşey için.
platin paket siparişi verilmiştir. makaleleri gördükten sonra kalitesi hakkındada yorum yapacağım çok ilgilendi sağolsun enes bey