Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100 Kişilik Alexa Grubu Kendine Güvenen Herkes Gelsin
yok arkadaşım bu gruptaki arkadaşlar gayet iyi dolaşım yapıyor.ancak kimi arkadaşlar öğrenciymiş gündüz saatleri değil akşam saatlerinde dolaşım yapıyorlar. içinizden dolaşım yapmayaı birileri farkettiğinde şikayet yolluyor anında fişini çekiyoruz...sen dolaşımına ve trafiğine bak dostum... arkadaşlar çok özverili...iyi çalışmalar
bende günün ilk keşfini yapıyorum şu an .yalnız bazı siteler açılmıyor.sanırım trafikten hostunuz kilitleniyor.. öğleden sonra akşam geç saatlere kadar tekrar dolaşım yapılacaktır... herkese iyi çalışmalar
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5