100 Kişilik Alexa Grubu Kendine Güvenen Herkes Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
tüm sitelere dolaşım yapılmıştır.şimdi biraz mola... birazdann tekrar dolaşıma çıkacağım

0
Onaylı Üye
Üye
Tüm sitelerde dolaşım yapılmıştır . Saygılar

0
Onaylı Üye
Üye
3.tur dolaşımı yapıorum arkadaşlar bu arada diğer katıldığım 10 kişilik gurupan 6 sı son 2 gündür dolaşım yapıyor umarım burda da öyle değildir

0
Onaylı Üye
Üye
yok

3.tur dolaşımı yapıorum arkadaşlar bu arada diğer katıldığım 10 kişilik gurupan 6 sı son 2 gündür dolaşım yapıyor umarım burda da öyle değildir

yok arkadaşım bu gruptaki arkadaşlar gayet iyi dolaşım yapıyor.ancak kimi arkadaşlar öğrenciymiş gündüz saatleri değil akşam saatlerinde dolaşım yapıyorlar. içinizden dolaşım yapmayaı birileri farkettiğinde şikayet yolluyor anında fişini çekiyoruz...sen dolaşımına ve trafiğine bak dostum... arkadaşlar çok özverili...iyi çalışmalar

0
Onaylı Üye
Üye
siteler dolaşılmıştır.hostumdaki sorun kısa sürede düzelicek inşallah.

0
Onaylı Üye
Üye
Tura başlanıyor herkese kolay gelsin..

0
Onaylı Üye
Üye
gezinti bitti arkadaşlar alexama yorum yaparsanız sevinirim yorum yapan arkadaşlar pm den geri dnüş yaparsa bende 5 yıldızını veririm:D

ALEXA 5 YILDIZ TIKLA

0
Onaylı Üye
Üye
DOLAŞIM YAPMADIĞI BELİRLENENLER ÇIKARILIP YENİ DOLAŞIMCILAR LİSTEYE ALINMIŞTIR.LÜTFEN LİSTEYİ TAKİP EDEREK DOLAŞIM YAPALIM...

0
Onaylı Üye
Üye
sayaçta konya gördünüz mü o benim mevlana diyarından:D

0
Onaylı Üye
Üye
herkese günaydın. Günün ilk keşif ve dolaşımları yapıldı. Sitelerin çoğu Google arama linki olarak eklenmiş. Aramalarda çıkması için yapıldı sanırım.

0
Onaylı Üye
Üye
Keşifler tamamlandı. Bazı sitelerde şüpheli uyarısı aldım. hdfilmkeyfi açılmadı.

0
Onaylı Üye
Üye
bende günün ilk keşfini yapıyorum şu an .yalnız bazı siteler açılmıyor.sanırım trafikten hostunuz kilitleniyor.. öğleden sonra akşam geç saatlere kadar tekrar dolaşım yapılacaktır... herkese iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri