Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100 Kişilik Alexa Grubu Kendine Güvenen Herkes Gelsin
arkadaşlar belki benim gözlemlerim yanlış olabilir belkide şans eseri ben banlanmiyorum adsenseden ama 2 arkadaşım günde 3 er kez olmak uzere 6 defa günlük reklamlara tıklıyor pek birşey de olmadı ama bu olmayacak anlamına da gelmez tabikibence aşırı tıklanmadıkça banlanma olmaz
konuyu kapattırmak doğru olmaz dolaşım yapmak isteyenler yapsın.. yeniler gelirse devam edilir. ama yine biri çıkmış banner hazırlamadan bende katılıyorum demiş gitimiş konunun sonuna başına bakan yok...neyse... dolaşım size kalmış
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5