İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

100 Konu açana 10$ !

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Yeni mp3 sitemize uploader arıyoruz. Doğru düzgün upload edip yeni albümler paylaşanlara 100 konu başına 10$ veriyoruz. Bu düzenlemeyi yapmamın sebebi bazıları özensiz konu açıyor ve bu bizim hiç bir işimize yaramıyor. Özenli olacak konular.

Joker adlı küçük çocuğa : şuan mutlumusun ? şuan kendini çok havalımı hissediyosun anlamadım ki ben böyle saçma bişeyle uraşıosun ha ? :) lamer seni. çocuk diye bu işin peşini bırakmıcam haberin olsun ;) çocukça bir hava başını baya ağrıtacak.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Berk senin siten mi biraderim? Sen garanti veriyosan başka söze gerek yok, yaz beni uploader takımına mp3e boğıyim siteyi :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Arkadaşlar bu yeni bir forum ve anlıyacağını üzere uploader aranıyor. Resim linkleri ve paylaşılan albümlerin download linkleri başka yerde olmayan kendi uploadlarınız olmalıdır.

Kopyala/Yapıştır yaparak katkınız koca bir '0' olur. 10-15 forumda paylaşılmış konuları buraya copy/paste yapma uyanıklığına gitmeyin lütfen.

Not: Ben siteye uploader başvurusu yaptım, site sahibi değilim. Sadece uploader tecrübelerime dayanarak yazıyorum bunları. 10$ alcaz diye bu forumuda çöplüğeçevirmeyin lütfen.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
adam bu siteye upload edince gidip sanki diğer siteye eklemicek mi? gene aynı şey.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
adam bu siteye upload edince gidip sanki diğer siteye eklemicek mi? gene aynı şey.

Google ilk yayınlandığı siteyi dikkate alır, ayrca tabiki başka yerde paylaşmıyorum ben uploadlarımı. En azından mp3mecrası googleda indexlenmeye başlanana kadar, daha sonrası önemli değil o kadar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.