Elimdeki Krediler İle Almanyadaki Bazı Siteler Üzerinden Hit Yollayabiliyorum.. Hitinizin Artmasının ne Gibi Yararları Olduğunu Sizler Benden İyi bilirsiniz.. Sitenize Gelen Hit , Tamamıyla Gerçek Bir Kişi Ve Gerçek Bir PC tarafından Ve Hepsi Ayrı Bir IP ile Sitenize Gireceklerdir.. Kısacası Piyasadaki Gibi PROGRAMLAR ile değildir.. Daha Öncedende Bu İşi yaptım, 30-50 Kişiye Hit sattım, Almanyada İşlerin Pahalılaşmasından Dolayı Durdurmuştum Şimdi Yeniden Az Kişiyle başlamayı Düşünüyorum...
-Site Sınırlaması Yoktur. Yalnız Adsense Bulunan Siteler Uzak Durmalı (Google Amcaya Güvenilmez). Hit Artışından Dolayı Banlanabilirsiniz.
Hitin Özellikleri;
-Kesinlikle FRAME Değildir..
-Asla Bir Program İle Gelmez, Tamamen Gerçek Bir Kullanıcı Sitenize Girer Belirli Bir Süre Durur Ve Çıkar..
-Sörf Ve Benzeri Bir sistem İle Değildir... Sitenize Girmesi İçin belirli Bir ücret Alır bunun Karşılığında Sitenize Girer Ve Gerekli Süre Durur (BUX sistemi Gibi)
-Hitiniz Avrupa (almanya) Üzerinden Geleceği İçin O Bölgelerin Reklam Firmalarını Kullanabilir Ve kazanabilirsiniz..
Gelelim Ücretlendirmeye ;
1 K Tekil Hit : 1.5 $
2 K Tekil Hit : 3 $
5 K Tekil Hit : 7 $ Veya 10 TL (Vakıfbank)
11K Tekil Hit : 14 $ Veya 20 TL
25K Tekil Hit : 26 $ Veya 40 TL
50K Tekil Hit : 35 $ Veya 50 TL (Aylık Alımdır)
Avea Kredi'de Geçerlidir..
Şans Oyunlarından Betsson'a Sadece Bir kişiye En az 25 TL şeklinde Olabilir..
Ücretlendirmeler Bu şekildedir. Günde ortalama 2 K hit Gönderilir..
Hızlı Ulaşmak İsteyenler , Emresen17 @ gmail com , Adresine MSN adreslerini Mail Atarlarsa Sevinirim
Hitin Yanında PTP Sponsorlarıda İsterseniz Verebilirim.. Hitin Parasını O Sponsorlar İle Çıkartabilirsiniz...
-Site Sınırlaması Yoktur. Yalnız Adsense Bulunan Siteler Uzak Durmalı (Google Amcaya Güvenilmez). Hit Artışından Dolayı Banlanabilirsiniz.
Hitin Özellikleri;
-Kesinlikle FRAME Değildir..
-Asla Bir Program İle Gelmez, Tamamen Gerçek Bir Kullanıcı Sitenize Girer Belirli Bir Süre Durur Ve Çıkar..
-Sörf Ve Benzeri Bir sistem İle Değildir... Sitenize Girmesi İçin belirli Bir ücret Alır bunun Karşılığında Sitenize Girer Ve Gerekli Süre Durur (BUX sistemi Gibi)
-Hitiniz Avrupa (almanya) Üzerinden Geleceği İçin O Bölgelerin Reklam Firmalarını Kullanabilir Ve kazanabilirsiniz..
Gelelim Ücretlendirmeye ;
1 K Tekil Hit : 1.5 $
2 K Tekil Hit : 3 $
5 K Tekil Hit : 7 $ Veya 10 TL (Vakıfbank)
11K Tekil Hit : 14 $ Veya 20 TL
25K Tekil Hit : 26 $ Veya 40 TL
50K Tekil Hit : 35 $ Veya 50 TL (Aylık Alımdır)
Avea Kredi'de Geçerlidir..
Şans Oyunlarından Betsson'a Sadece Bir kişiye En az 25 TL şeklinde Olabilir..
Ücretlendirmeler Bu şekildedir. Günde ortalama 2 K hit Gönderilir..
Hızlı Ulaşmak İsteyenler , Emresen17 @ gmail com , Adresine MSN adreslerini Mail Atarlarsa Sevinirim
Hitin Yanında PTP Sponsorlarıda İsterseniz Verebilirim.. Hitin Parasını O Sponsorlar İle Çıkartabilirsiniz...