İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

%100 uptime liquidweb vps..

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen geri ödemeni alınca müşteriyede ödersin işte oh mis gibi gereksiz muhalefeti aradan cıkaralım yahu.
( iyi reklam oldu bu arada istemeden hadi iyisin :) )

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Tamam .Madem öyle .Sırf bana muhalefet olsun diye djkickass yazıyorsun sanırım.

''kendini yırtıyorsun'' kelimesini senin kullanman bana az çok fikir verdi zaten.

POst kasmak nedir ? Takip ettiğim forumlarda incelersen aktif olduğumu görürsün..

NE rep ne tecrübe nede post önemli değil..Beni paylaşımcı olarak bilirler.Bu yeterli.

%100 yoktur diyorum.Hala firma vermiş diyorsunuz.Ve anlamamak zor geliyor sanırım.

Her neyse .Reklamın oldu işte kardeşim :) daha fazla tartışmayalım tadı kaçar :)

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
%100 yoksa %99'da yoktur %1'de yoktur.Bu kadar basit.%99'u kabul eden bir insanın %100'ü kabul etmemesi çok ama çok saçma.

Yüzde kaç garanti edersen et sürekli onun altına düşme payı vardır.%99 dersin %98 olabilir.%1 dersin %0 olabilir.Unutmayın 0 ile 1 arasında bile sonsuz sayı vardır.

Lütfen saçma sapan yorumlara devam etmeyin.Böyle bir konu daha önce dakikhost için de tartışılmıştı.Orda da sizin gibi düşünenler ya da öyle düşünmek isteyenler çıkmıştı.Ama dünya genelinde birisi size "Bu sunucuda %100 uptime garantisi var" derse burdan %100'ün altına düştüğünde oluşan zararın MADDİ açıdan karşılanacağı anlamı çıkar.Bu işin jargonunda bu böyledir.

Ama gördüğüm kadarıyla daha yaptığı işin jargonunu bilmeyen kişiler gelip burda bas bas bağırıyorlar.

Bir laf var çok hoşuma gider..

"Biliyorsan konuş ibret alsınlar..Bilmiyorsan sus adam sansınlar.."

Belki biraz ağır oldu bu laf ama tam yerine oturdu.

Lütfen önce datacenterların web sitelerini ziyaret edin.Hepsinde %98 ile %100 arası uptime garantisi görürsünüz.Bunların hepsinde garanti edilen rakamın altına düşme ihtimali her zaman vardır.Ya bu adamların hepsi yalan söylüyor..Ya da siz ..........

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
şu bahsettiğiniz siteyi tam olarak ben inceleyim birde mutlaka uyarı girmişlerdir. türkçeyi zor konuşuyorsunuz ingilizceyi tam anlayacağınızı sanmıyorum

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
evet olay anlaşıldı adamlar sayfalarında bakın altını çiziyorum %100 ağ bağlantı süresi diyorlar "%100 network uptime".

%100 network uptime ile %100 uptime arasında bir fark vardır. Bu nedir. 1. si datacenterin açık kaldığı süre 2. si isede sunucu bazlı uptime süresi.

Bu adamlar size diyorki %100 datacenterimizdeki ağlar çalışır kapanma olmaz tamam bu doğru amma velakin bilgisayarınız çöker restart olup ddos yer, yada yanlışlıkla bir elemanımız ethernet kablonuza takılıp kabloyu kopartır bu bizi bağlamaz neden? çünkü o kablo kopunca sizin server kapanır bizim datacenter kapanmaz ki diyorlar.

Hiç bir zaman dc ler kapanmaz zaten orada bir laf aldatmacası ile şirket sunucunun değil datacenterin uptime sini vermiş.

Ahkam kesmesini biliyorsunuz ama okumasını bilmiyorsunuz.

Her zaman ne diyorum ben bir kez daha söyleyim "Düşünmeyi öğrenmeden fikir üretmesini öğrenen insandan korkacaksın". kolay gelsin.

Birde şundan vazgeçin artık yabancılar derse doğrudur, dc öyle demiş bak doğrudur. Yabancıların Enis Okur'u yokmu yada Muhsin İşsever'i yok mu? onlarında var. Böyle yaptıkça kendinizin bilgisiz onların çok bilgili olduklarını gösteriyorsunuz. E madem böyle olunca neden ben bilgisiz sizden alayım o bilgili yabancı sayfalar varken?

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buraya böyle birşey yazmak istemezdim ama bi söz wardı ya taksici olur yada bilmemne diye hatırlıyamadım şimdi. Ben bu sözü bize uyarlıyorum ve diyorum ki "bir baltaya sap olamayıp hostcu olmuş" . Ahanda buyrun hostbank24. Forumlarda çok aktifsin cok paylaşım yapıyorsunda ne paylaşıyorsun sen ? Bilgimi? göremedim hiçbir şey anca Türkiye 'de cs serverı kurmak istiyen bir arkadaşa layereddan server satmaya çalışarak yardımcı oluyorsun.
Senin için iki temennim war,
1)İnşallah en kısa zamanda bu meslekten uzaklaşırsın.
yada
2)Bu lafımdan gaza gelip bişi öğrenirsin bildiğin 2-3 şeyi doru olarak yazarsın, paylaşırsın.

Hadi eyw

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
%100 yoktur. boşuna kasmayın ..Seviye den arınmış mesajlarınızı gerekli yere bildirdim

Ben de sizi seviyorum.Sevgilerimle..

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adam okuma özürlü en az 4 kere açıklanmış %100 hala diyor %100 yoktur sen mi paylaşım yapıcan ? sivri olup ilgimi çekmeye çalışıyorsun?

-4 kere açıklanmış farklı kişi tarafında sivri olmaya çalışma aptal oluyorsun böle yaparak.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Saygı ve Sevgi çerçevesinde İNSAN gibi birşeyleri konuşuyoruz.

yada ben öyle sandım.

Merchant

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar tamam açıklamayın. Network uptime olayını kaç post önce açıkladım ben ama ne fayda "altında olsa gene aynı değişim yok"... ;)

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Caesar' Alıntı:
Hiç bir zaman dc ler kapanmaz zaten orada bir laf aldatmacası ile şirket sunucunun değil datacenterin uptime sini vermiş.

Sizin de pek birşey bilmeden lafa daldığınız ortada.Hiç network problemi yaşayan datacenter görmediniz galiba..Hiç datacenterda oluşan bir sorundan dolayı sunucusu kapanan birini görmediniz veya duymadınız galiba..

Ayrıca şu lafınız da ne kadar basit bir insan olduğunuzu gösteriyor..

Ceasar' Alıntı:
türkçeyi zor konuşuyorsunuz ingilizceyi tam anlayacağınızı sanmıyorum

Siz kimsiniz ki kendinizi burdakilerden üstün görüyorsunuz?Siz çok mu biliyorsunuz da İngilizce'yi burdakilere yukarıdan bakıyorsunuz?Madem bu kadar iyi biliyorsunuz neden yukarıda "datacenterin uptime si" diye bir ekleme kullanıyorsunuz.

Uptime kelimesi eki Uptime'ı olarak alır.Uptime'si diye almaz.Tıhe Ent gibi birşey olmuş sizinki..

Neyse boşuna konuşuyoruz galiba..Yine gelecek arkadaş %100 olmaz diyecek..Siz bunlara bir kılıf uyduracaksınız..Forum iyice monotonlaştı.Hergün aynı şeyler..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Bilhost arkadaşım..

Herşeyden geçtim..

Konuyuda bıraktım..Tamam biz yanlış yaptık özür diliyorum sizden.Hepinizden..

Ama ben bir hostcu olarak değil bir insan olarak konuşuyorum

Ve Seviyeni kaybetme derim.ne söyleyeceksen düzgün şekilde söyle .

Kaybeden siz olursunuz.Heleki bor hostcunun bu şekilde konuşması beni gerçekten üzüyor.

(iyiniyet taşıyan bir mesaj..)

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilhost arkadaşım..

Herşeyden geçtim..

Konuyuda bıraktım..Tamam biz yanlış yaptık özür diliyorum sizden.Hepinizden..

Ama ben bir hostcu olarak değil bir insan olarak konuşuyorum

Ve Seviyeni kaybetme derim.ne söyleyeceksen düzgün şekilde söyle .

Kaybeden siz olursunuz.Heleki bor hostcunun bu şekilde konuşması beni gerçekten üzüyor.

(iyiniyet taşıyan bir mesaj..)

Ben mesajlarımda bir seviyesizlik göremiyorum..Sadece yaptığınız hataları size gösteriyorum.Dost acı söyler diye bir laf vardır.Mutlaka bu lafı ömrünüzün bir anında en az bir kere duymuşsunuzdur.

Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok..Herkes belli bir yerden sonra anlamak istemiyor zaten..Anlayan anlayacağını anladı..Herkese iyi çalışmalar..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
''şu lafınız da ne kadar basit bir insan olduğunuzu gösteriyor..''

ayıp hocam ya..Senin söylediğin sözden ben utanıyorum.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam yalan söyleyeyim o zaman sizi mutlu edecekse..

Orada bizlere tepeden bakan şahıs çok saygıdeğer birisi..Biz kimiz ki o buradayken İngilizce konuşacağız..Önce o sonra biz..Hepimiz bir o bir..

Hoşunuza gitti mi bu yalanlar?

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
boş boş konuşmayın lütfen. adam satış yapmak için konu açmış belli ki okuduğunuzu anlayamamışsınız tartışmaya girmişsiniz yalan mı demişim? okumaya çalışmışsınız anlamamışsınız gücenecek bir şey yok. ingilizce bu çetrefilli.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
mrb.
alt blokta vereceğim 256 ram vpsten sadece 3 adet verilicek..aynı makinanın 512 ram konfigrasyonlu olanından da 2 adet verilecektir..

İntel Dual Xeon 2.8 ghz cpu (4 işlemci..)
256 mb ram
80gb hdd
UNMETERED bandwith..
100 mbit port
Win server 2003+plesk 7.5.6 veya 8.1.0 lisanslı kurulum..
usa data center: liquidweb
url: www.liquidweb.com
fiyat: 60 ytl..

İntel Dual Xeon 2.8 ghz cpu (4 işlemci..)
512 mb ram
80gb hdd
UNMETERED bandwith..
100 mbit port
Win server 2003+plesk 7.5.6 veya 8.1.0 lisanslı kurulum..
usa data center: liquidweb
url: www.liquidweb.com
fiyat: 80 ytl..

NoT: pingler 180-200 Ms arasındadır.ve %100 uptime garantisi veririm..VPS ler Anında Teslimdir..

teşekkürler...

JetHost...!&turkiyeserverS...!
[email protected]

VPS'lerde kullandığın teknoloji nedir? Open VZ mi virtuozzo mu?

Sadece windows işletim sistemi mi satıyorsun?

Ana makinadaki toplam ram ne kadar?

Liquidweb'de dedicatedım vardı bir ara. Çok kaliteli bir DC. Uptime garantisi doğrudur verir. Network kesintileri içinde geri ödeme yapar.

TurkiyeServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrblar..
win işletim sistemi olduğu için Vmware 4.5.3 vs kullanıyorum.. hem sistemimi kasmıyor hemde performanslı çalışıyor..linux satışıda yapıyoruz fakat stoklar tükendi hyper vm panel kullanıyoruz liquid makinalarımız var linux vps ler içinde.. 2.3 güne kalmaz tekrar linux stoğu oluşaktır..

Ana makinada 4 gb ram var. makina şu anda 5 e bölünmüş beklemededir. 2 si satıldı 3 adet kaldı..
teşekkürler..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5