İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1000 - 500 - 250 Wiki Tanıtım Hizmetleriniz Yapılır!

E-Hizmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Yakın zamanda patlama yaparak web sektörüne gireceğiz. Şuan ön çalışmalar hala devam etmekte, sitemiz vs. ayarlanmakta. Bizi tanımanız için öncelikle uygun fiyata sizlere wiki tanıtım yapacağız.

wiki-1000.png
wiki-500.png
wiki-250.png

Paketlerden herhangi birini müşterilerimize gelişmiş rapor gönderiyoruz. Bu raporda wiki olarak eklenen siteler yer almakta. Oradan linklerinizi kontrol edebilirsiniz.
Bitmedi ... !
Raporu direk size göndermiyoruz. Tüm linklerin kontrol ediyoruz ve raporu mail adresinize gönderiyoruz.
Bununlada kalmayıp,
Mevcut tüm linkleri pingliyoruz.
ve Çalışmamızı başarılı bir şekilde tamamlıyoruz.
Hizmet süresi yaklaşık olarak 1-3 saat arası sürmektedir.
Peki 1-3 saati geçince ne olacak ?
Müşterimizin eğer varsa diğer sitesinede bu paketi ücretsiz yapıyoruz, sitesi yok ise +200 farklı wiki yapıyoruz.

isbank.png
garanti.png
paypal.png

İletişim için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.​

Müşteri Yorumları ( Güncellenecektir )

Emeğinize sağlık hocam. Teşekkürü borç bilirim. Raporlar elimde. Olumlu sonuçlar aldığımda ilerleyen zamanalrda yabancı sitem için çalışırız inşallah.

Arkadaş işi yapıp raporu göndermiştir.
Kendisine teşekkür ediyorum :)

Raporlarımı aldım. Kendisine teşekkür ederim. 3 Saat içerisinde çalışma tamamlanacak demişsiniz ama 1,5 saat bile sürmedi. Linkleri inceledim hepsi sağlam.

Kaçırılmayacak fırsat...

Raporları kısa sürede aldım, Linklerin hepsi sağlam. Arkadaşa tesekkür ederim..

Çok güzel bir alışveriş oldu.

calısma yaptılmıştır sonuc hizlica gönderilmiştir kolay gelsin

İş teslim alınmıştır,multi hız :) Teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.