İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1000 Gösterim 5$ - Türkiye Hiti Kabul / (Paypal)

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Eylül 2009
Mesajlar
179
Reaction score
2
1000 Gösterimden 5$'a Kadar Kazanın - Türkiye Hiti Kabul / (Paypal)

Merhabalar.

Bugün size Türkiye hiti dahil 1000 gösterim başına 5 $ ödeyen bir sistemden bahsedeceğim.
Yabancı hitler için 1000 gösterim 8$'a kadar çıkabiliyor.
Bizi zengin etmez ama hiç değilse gösterimdende elimize birşeyler geçer.

Sistem url kısaltma sistemidir. Kısalttığınız linklere biri tıkladığındabu işlemden para kazanıyorsunuz. Örnek link için tıklayın.

Eğer siteniz ya da blogunuz varsa, sistem bütün linkleri otomatik çevirme eklentisine sahip. Yani bir işlem ile sitenizde her hangi bir linke yapılan tıklamalardan bile para kazanabilirsiniz.

Türkiyeden alınan bir ödeme.

dpy7y.png




Üyelik için;

Referanslı - Referanssız
 

yasinalan

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Kasım 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
Hit sayimi nasil ? clicksor gibi 1k hiti 100 yapmiyor dimi ? eger oyleyse 10klik yabanci dizi sitemde hemen denemek isterim eger 5 dolar veriyorsa gercekten mukemmel harika cevabinizi bekliyorum hit sayimi nasil ?
 

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Haziran 2011
Mesajlar
740
Reaction score
6
Konum
USA
Yanlız gösterime derken, sitenizin trafiğine ödemiyor bu parayı. Sitenizdeki linklere 10.000 kere tıklanıp bu sisteme gitmesi gerek ki size o parayı versin.

Ben adf.ly ile bunu konuşmuştum günlük 15M'den fazla link sunuyorum ve ortalam tıklama oranı %47 dedim. Reklamlarımızın %60'nı size yönlendirmemiz gerek bunu da kabul edemeyiz. Tek bir site üzerine tüm gelir modelimizi kuramayız dediler.

Eğer herşeyi normal yapsalar, neden kabul etmesinler? Günlük elinizde en az 5M reklam gösterim şansı var. Aylık 150M demek!! 150.000.000 / 1.000 = 150.000 * 7$ = 1.050.000$ :) Gördünüz mü ortaya çıkan parayı :) Her ay bana en az 1M$ ödemeleri gerekiyordu. Dedikleri gibi olsaydı şuan benim burada bu yazıyı yazmıyor olmam gerekiyordu.

Peki neden kullanmadın?

1. Anlaşamadık o kadar yüksek trafik için. Ancak %25'ni kabul ederiz dediler.
2. Google bu tür yönlendirmeleri tespit ettiğinde SandBox'a atması an meselesi oluyor. Sitenize gelen trafiği, başka siteye(Link ile değil otomatik olarak) yönlendiriyorsunuz ve kalitesiz trafik akışı oluşturuyorsunuz diyor.
3. Google ile aramın bozulmasını göze alamadığım için red ettim.


Biraz bunları kendinize sormanız gerek. Heralde 1.000 gösterime 5$ veriyoruz diyen adam aptal değil! Bir bildiği olmasa vermez o rate'leri :)

Özetle; tavsiye etmiyorum. Uzak durmanız sizin hayrınızadır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

yasinalan

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Kasım 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
çok haklısın yani millet aptal değil zaten saol verdiğin bilgiler için bu arada tavsiye edebileceğim bir reklam şirketi varmı dizi sitesi için yabancı hitli ama genel olarak balkanlardan adam gibi bi site bulamadım bidvertiser koyduk 300 tıka 0.06 verdi clicksor koyduk o beter adhitz desen aynı eğer varsa tavsiye edebileceğin bir şirket teşekkür ederim
 

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Haziran 2011
Mesajlar
740
Reaction score
6
Konum
USA
Bidvertiser impression'a da dikkat ediyor. Rate'leri biraz düşük ama daha sonradan Geri dönüşüm ödemesi gönderiyorlar. Mesela aylık 2.5M gösterime 250$ kazandın gibi gösteriyor ama sonradan 850$'da geri dönüşüm bonusu olarak gönderebiliyor. Bu nedenle bir kaç ay test etmeden Bidvertiser ile kazanç oranınıza karar vermemenizi öneririm.

Eğer popUp reklam gösteririm derseniz PopAds.NET iyidir. Yabancı trafikte 1K gösterime 4$'dan aşağı ödemediğini söylüyor. AdBrite var. O da iyi ama işte maalesef çek dışı ödemeleri yok. Çek gönderiyorlar, gidip Türkiye'de tahsil etmekle uğraşıyorsunuz. Paypal v.s. olsa çok iyi olacak. Ben sırf bu nedenle AdBrite'i bıraktım. Yoksa rate'leri iyi idi. Şuan Çin'li Avazu adlı firma ile sözleşme imzaladım ama her siteyi kabul etmiyorlar diye biliyorum. Firma olmanız gerekiyor. Bunlar dışında şuan için tavsiye edebileceğim bir firma aklıma gelmiyor.

Eskiden Türkiye'de ReklamStore vardı ama o da artık orta ve büyük yayıncı için kazandıramaz oldu.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst