Arkadaşlar nereye açacağımı bilemedim konuyu buraya açtım;kısaca projelerimden biri olan tema ilan gibi bir site açmak itiyorum , themeforest tarzında bir script buldum. Demoyu http://temapazari.com/ olarak verdiler. Bende bir danışayım dedim. 1000 lira edebilecek bir temamı diye.
Mail olarak gelen bildide sistem ayrıntıları ;
Mail olarak gelen bildide sistem ayrıntıları ;
-Satıcı hiçbir zaman ürününü satmak için son kullanıcı ile muhattap olmaz.
-Satıcı 1 kere eklediği ürünü binlerce kere satabilir ve bir kereliğine değil, eklediği üründen sürekli olarak para kazanabilir.
-Alıcı yine satıcıda olduğu gibi satıcı ile muhattap olmaz. Siteye girer ürünü inceler parasını öder ve panelinden ürünü indirir. Bu aşamaların hiçbirinde onay, bekleme veya başka birşey yaşamaz.
-Alıcı satın aldığı ürünü dilediği zaman paneline girip indirebilir.
-Site sahibi satıcıya kazandığı paranın yüzdesini ödemekten başka bir işle uğraşmak zorunda kalmaz. Günde binlerce yapılan alışveriş olsa dahi sadece satıcılara ödeme zamanında ödemelerini gönderir.
Misal 20 liralık ürün aldığında bu para öncelikle site sahibinin hesabına yatar. sitede üyelik seviyeleri bulunur. 1000-5000 tl arası satış yapmış kişilere %70 kâr payı, 100-1000 TL'lik satış yapmış kişilere ise %60 gibi kâr payları tanımlanabiliyor. Satış yapan kullanıcıların hesaplarındaki para ise yine sizin belirlediğiniz miktara ulaşınca--örnek olarak 50 TL-- ödeme talebinde bulunup parasını isteyebiliyor.