İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış 1000 Wiki Mi? 5 TL Mi? Hepsi Farklı Ip Mi? Yok Artık...

doplist.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkaşlar wiki olayına son noktayı koymaya geldim. 500 tane tanıtım yazısı alıp 10 farklı ip çıkmasından bıkmadınız mı? Dakikada 10 tane tanıtım yazısı gönderilen çöp listelerden link almanın bir işe yaramadığını mı fark ettiniz?

Ozaman doğru konudasınız. Tanıtım yazılarının tamamı farklı siteler olup farklı iplerdir. Çalışma sonrası kelime bazlı artışı çok etkilidir.

Tanıtım yapılan siteler wikimedia scriptinin (wikipedianın kullandığı) alt yapısına sahiptir.

Lafı fazla uzatmadan paketlere geçelim.

İŞ ALIMI AÇIK

5gnvy.png

Tavsiyem her 500 gönderi için ayrı makaledir. Dilerseniz 4k gönderime tek makalede uygulanır ancak fayda olarak nekadar çok özgün yazı okadar yükseliş.

Metin belgesinde makalenizi hazırlayarak kelimelerinizi [http://www.siteadresi.com kelime] olarak linklendirmeniz gerekmektedir.

T.C yasalarına aykırı, bölücü, marez ve müstehcen siteler ile kesinlikle çalışmıyorum.

Ödeme iş başında alınmaktadır.

Msn ve Mail: [email protected]
Ödeme Yöntemleri: İş Bankası, Garanti Bankası ve Şans Oyunları

Kesinlikle öneriyorum, işini kaliteli ve zamanında ve titiz yapan bir abimizdir.
calısmalar tam zamanında bıtırıldı tesekkurler. tavsıye edıyorum temız calısan bırısı
arkadaşa ekonomik paket siparişi verildi. Arkadaşa Zamanında çalışmaları yaparak raporları gönderdi. Teşekkürler.
paket alindi, hizli raporlama. raporlama geldi site akşamina 4 sira atladi.
Buradaki paketlerin karışımı bir iş verildi. İşinde ilgili ve titiz bir arkadaş. Etkisini ilk 2 günde gördük. Görünen o ki utku beyle ticaretimiz uzun süreler devam edecek
iş için anlaşıldı, rapor teslim alındı emeğine sağlık

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.