İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1000 Wiki Siteye Makale: - 90 Farklı Edu Site - 800 Diğer Uzantılı Domain 15TL

Erkan1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1000 Wiki Siteye Makalenizi Gönderiyorum: - 90 Edu Site - 800 Farklı Domain 15TL

Daha Bitmedi Bu Listenin Yanında 2000 Blog Backlink Hediye...

NOT : Siteler Piyasadaki Grup Wiki Sitelerinden Değildir. Üyelikli Wikipedia Tarzı Sitelerdir...

Merhaba Arkadaşlar. Başlıktanda Anlaşılacağı Gibi 1000 Adet Wiki Siteye Makalenizi Gönderiyorum.
1000 Adet Wiki Sitelerin içerisinde 80-90 Edu Site Bulunmaktadır. Diğer Siteler Com, Net , Org vs.. Uzantılı Genelde Yüksek Pageranklı Sitelerdir...​

Bu Hizmetten Yararlanmanız için Gerekenler.
1 - Özgün Bir Makale Hazırlamanız ve Bu Makalenizi bana Pm veya Msn Yoluyla Göndermeniz.
2 - Makalenin içerisinde Geçecek Linkleri isterseniz Kendiniz Şu Şekilde Oluşturabilirsiniz: [Siteadresi Açıklama]
istersenizde Site Adresinizi ve Açıklamanızı Bana Gönderebilirsiniz Ben Düzenlerim.
3 - Kısa Bir Makale Olsun isterseniz Pek Tavsiye Etmem ama Kendimde Yazabilirim. 30-40 Kelime

Ücret: 15TL Kısa Bir Süre

Ödeme: Misli ve Akbank

En Geç 1 Gün içerisinde iş Teslimi Yapılır.

Bu Hizmet için Yaptıklarımız: Her Siteye Üyelik Açılır ve Makaleniz Gönderilir. Detaylı Rapor Alınır ve Rapor Size Gönderilir...

Msn iletişim: [email protected]

Örnek Wiki Site
ornek-site.jpg

klimanjaro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 tl ödeme yapıldı raporlar geliyor teşekkürler..

Ekleme: raporlar teslim alındı arkadaş işinin ehli temiz iş yapıyor tekrar teşekkürler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.