İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

100webspaces hakkında yardım

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb.ben 100webspaces den ücretsiz alan aldım.2 domainimi oraya yönlendirdim.bir tanesi düzgün çalışıyo,site açılıyo.diğeri ise panelden ns ye ok demesine rağmen site açılmıyo.sayfa görüntülenemiyor diyor.sorun ne olabilir sizce.2 siteninde nslerini sabah değiştirdim.biri çalşıyo fakat diğeri çalşımıyo.hatta şuanda çalışmayanı dün akşam yönledirmiştim denemek için başka hesabımdaki ns ye ve çalışıyodu.sabah yeni üyelik açtım başka bir ns verdi ve şu anda çalışmıyor...sorun bende mi acaba

sanal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam,
100webspace in bazı server ları çok problemli.Senin sorununun tam olarak nedeni server kökenli mi bilmiyorum ama istersen 100webspace in başka bir hostuna geçip dene.
Ben mybesthhost da bir hesap açtırmıştım,100webspace in diğer server larında olmayan bir çok tuhaf hata alıyordum.
Ticket sistemi ile admine durumu bildirirsen hızlı bir cevap alacağını sanıyorum.
Kolay gelsin

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
datalarıda servere gönderdim. bidaha gönderip uğraşmak zor geliyo.ayrıca hala sorun devam ediyor.site açılmıyo.yani sayfa görüntülenemiyo diyo. adres cepozel.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.