İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

101 gündür indexlenmiyoruz!

.::RIO::.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allah aşkına bir bilen bana şu olayın nedenini söylesin! Google tam 101 gündür bizi indexlemiyor. İşin komik kısmı google'ın şu aşağıda listelediğim DataCenter'larında sayfa sayımızın diğer DataCenter'lara göre 12 de 1 olması. Yani diğer data centerlarda 5480 sayfa indexli iken şu aşağıda listelediklerimde sadece ve sadece 440 sayfa indexli durumda.

216.239.59.99
216.239.59.104
66.102.11.99
66.102.9.99
66.102.9.104
66.102.11.104
216.239.59.105

Ve ayrıca sayfamızı da incelerseniz şu anda binlerce indexlenmesi gereken sayfa mevcut sitemizde.

Site adresi: http://www.dynamicankara.com

Şimdi soruyom arkadaşlar bunun sebebi nedir ? Kafayı yemek üzereyim!

M

messmedia

Misafir
dosyalar hep php, .htaccess ile bunları html yaparsan çok daha hızlı indexler, ben öyle yapıyorum, mesela geçen açtığım bir siteyi öyle yaptım, 3. gün 344 sayfayı indexledi, şu anda hala devam ediyor indexlemesi.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Doğru diyorsun html'i daha hızlı indexliyor google ama şu var ki diğer DataCenter'larda indexleme var. Yani şu şekilde de anlatayım. Misal php forum kullanıyoruz, orada tam 79.000 sayfa tüm DataCenter'larda düzgün bir şekilde indexlenmiş. Ama aynı şekilde php kullandığımız AnaSayfa için bu olayı söyleyemiyorum. İşte bu da beni çıldırtıyor. Php'yi de indexliyor yani google. Ki en ilginci şu ki Forum [PR] ımız 2 fakat ana sayfa [PR] ımız 4 olmasına rağmen AnaSayfa'yı indexlemiyor.

Sorun nedir onu da anlamış değilim! Sayfada herhangi bir şekilde hile de bulunmamakta. Yani zaten incelediğinizde göreceksiniz.

M

messmedia

Misafir
bence düzelir, bende de bazen oluyor böyle, diğer datacenterların da güncellenmesini beklemek lazım ama sonuçta böyle binlerce site var ve tüm datacenterlarda güncellenmesi zaman alacaktır, bence sorun yok sitende, ayrıca oldukça da güzel bir site.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"messmedia" site için olan yorumların için teşekkürler. Site şu haliyle bile bence iyi bir hiti hakediyor. Bilmiyorum belki ben böyle düşünüyorum ama site'deki sayfalar indexlendiğince bence hit sayısı bayağı bir artışa geçecek AnaSayfa'nın. 101 gün hatta 102 olmuş bugün bana kafayı yedirtti. Belirttiğim DataCenter'lar özellikle bu kafayı yememdeki bir numaralı neden!

Umarım biraz erken yer alır da artık hit basmaya başlarız! [PR] değerimizde yüksek ve bu güncelleme de açıkça 5 felan bekliyoruz.

Ama sayfaları bir türlü indexletemiyoruz! :(

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumdisplay.php?s= c34e8c97a366792ca3d668b4eef32093&f=20

bu tür linkler zor indexleniyor.Urlrewrite veya sitemap kullanın (yoksa)

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AnaSayfa'yı indexlemesi önemli değil ki! Alt sayfaları indexlememiş! Hit Getiren alt sayfalardır! Onları da indexliyor ama dediğim problem ortaya çıktı!

deja_wu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin html,asp,php oluşu birşeyi değiştirmiyor googlenin indexlemesi için sitede bulunan şeyleri diğer başka bir sitede olmaması gerekiyor eğer var ise indexlemiyor mesela benim sitem php ama şu ana kadar 6.380 sayfa indexlemiş yani html yada php ile ilgisi yok diyorum bence arkadaşlar.

M

messmedia

Misafir
deja_wu' Alıntı:
sitenin html,asp,php oluşu birşeyi değiştirmiyor googlenin indexlemesi için sitede bulunan şeyleri diğer başka bir sitede olmaması gerekiyor eğer var ise indexlemiyor mesela benim sitem php ama şu ana kadar 6.380 sayfa indexlemiş yani html yada php ile ilgisi yok diyorum bence arkadaşlar.

valla çok alakası var aslında, bunu deneyen bir sürü insan var ve en iyi html dosyalarını indexliyor.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
deja_wu' Alıntı:

Bir ara tıkır tıkır indexliyor du! Sonra durdu! Ondan beridir de indexlemiyor! DynamicAnkara.Com sayfasında bulunan haberlerin çoğu diğer sitelerde yok ki bence bu şekilde bir ayarlama yapacağını sanmıyorum ben google'un. Diğelim bir site açtık. Gittik hürriyetim.com dan ordan burdan haberleri alıp koyduk. O zaman hürriyetim.com'u indexlemiyecek mi google ? O zaman millet sırf inadına dahi böyle birşey yapar ve indexletmez birçok siteyi. Kesinlikle bu olaya katılmıyorum!

elektro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
messmedia' Alıntı:
dosyalar hep php, .htaccess ile bunları html yaparsan çok daha hızlı indexler, ben öyle yapıyorum
Bunu nasıl yaptığın konusunda yol gösterebilirmisin

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.::RIO::.' Alıntı:
Bir ara tıkır tıkır indexliyor du! Sonra durdu! Ondan beridir de indexlemiyor! DynamicAnkara.Com sayfasında bulunan haberlerin çoğu diğer sitelerde yok ki bence bu şekilde bir ayarlama yapacağını sanmıyorum ben google'un. Diğelim bir site açtık. Gittik hürriyetim.com dan ordan burdan haberleri alıp koyduk. O zaman hürriyetim.com'u indexlemiyecek mi google ? O zaman millet sırf inadına dahi böyle birşey yapar ve indexletmez birçok siteyi. Kesinlikle bu olaya katılmıyorum!

İlk indexlenen kaymağını yer. Geneldede haberi ilk ekleyen ilk indexlenir zaten. Google kolayca sitelerin copy paste olup olmadığını anlayabiliyor. Bu kesinlikle önemli bir konu.

elektro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Asıl başlıkta yazan konuyu biraz çarpıtıyorum başlığı açan arkadaştan özür dilerim.

Ama bu yazdığın kod php 2.0.17 forumda işe yaramadı, forumlar için bu geçerli değilmi?

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşlar, şu sayfayı muhakkak bookmark edin.
http://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html
oradan da anlaşılacağı üzere google sadece indexleme yapmıyor. Belli bir iş planında geri linkleri, google toolbar rank değerlerini vs. güncelliyor. Bir göz atmanızda ve oradaki linkleri incelemenizde fayda var.
Saygılarımla.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım birde html yaparak şansımızı deniyeceğiz! Yoksa google (kukla)'nın gelipte bizi indexleyeceği yok!

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öneri : meta ve keywordların hep aynı, sadece title değişik her sayfada, her sayfanın icerigine gore meta ve keyword yaz.. icerik otel olsun diyelim.. O kelime o sayfada en az 4 kere gecsin ve ana sayfadan en az 2 yerde linki olsun (fakesiz) bunlar öneri..

benim düşüncem : Indexlenmiyor sandboxtasın sanırım kanımca..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5