İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1029 Tıklama 89$ rekor :)

V

vuduu

Misafir
beyler biri sanırım siteme hile yapıyor nasıl tespit edicez? atılmam için yapıyor olabilirlermi sizce ve nasıl yapılır bu hile ?
 

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ekim 2004
Mesajlar
641
Reaction score
0
gösterim kaç? tıklama oranı kaç? site ne söyle
 

Cahil

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Aralık 2004
Mesajlar
230
Reaction score
0
vuduu' Alıntı:
beyler biri sanırım siteme hile yapıyor nasıl tespit edicez? atılmam için yapıyor olabilirlermi sizce ve nasıl yapılır bu hile ?
Demekki günde 200-300 $ kazansan, sitene hile yapıldığına kesin kanaat getirip, siteni kapatacaksın sanırım:)
Siten ne kadar süredir google ye kayıtlı, daha önceki tıklama yüzdeleri ve sayıları nelerdir.?
Daha önce 200-300 tıklama olupta belirli periyodlarlamı arttı. Yoksa günlük 50 tıklama olurken bidenbire 1000 leremi çıktı? 2-3 gün sonra gene 50 lere mi düşecek? Yoksa aynı kalacak veya artmaya mı devam edecek?
Bunların hepsi önem taşıyor.
 
V

vuduu

Misafir
yav paso değişiyordu mesela ben geçen ay 400$ kazandım... ondan önceki ay 570$ kazandım... ama hiç böyle günde 80-90$ kazanmadım...
site adresi veremem çünkü 7 tane sitem var yav hepsinde var gösterim 30 binle 40 bin arası günde... tıklama oranı %3.0 %2.7 değişiyor... daha önce tıklama yüzdelerim %2.5 filandı yine bu taraflarda son ay biraz düştü...
 

Cahil

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Aralık 2004
Mesajlar
230
Reaction score
0
Sorun çıkacağını zannetmiyorum. Zaten tıklama oranların %3.0 %2.7 arasında değişiyormuş. Demekki yakında 4 haneli kazançlara ulaşacaksın. Daha fazla olması dileği ile...
 

astraler

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2004
Mesajlar
968
Reaction score
0
yaw ben 50 tıklamaya ulaşıyorum 40 kusur dolara, siten ingilizce mi vuduu?
 
V

vuduu

Misafir
49 dilde olan bir sitem var %80 ordan geliyor tıklamalar...
Kanser haplarından çok geliyor...vuduu.com dan çok %20 si geliyor türklerin tıklamaları hiç birşeye yaramıyor... sen nasıl 50 yıklamada 40 kusur dolar yaptın ? yani site içeriği nedir?
 

astraler

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2004
Mesajlar
968
Reaction score
0
site içeriği, webmaster, web traffic, sağlıkla ve diet siteleri..
 
E

erotika

Misafir
vallahi birisi senin adına seni attırmak için yapıyor olabilir.. Aksi takdirde öyl oran yakalamak imkansız..
 

Cahil

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Aralık 2004
Mesajlar
230
Reaction score
0
eg-zotika' Alıntı:
vallahi birisi senin adına seni attırmak için yapıyor olabilir.. Aksi takdirde öyl oran yakalamak imkansız..
eg-zotika oran derken % 3,2 lik tıklama oranından bahsediyorsan bir şey diyemem, ben sürekli % 2 lik tıklama oranı olan siteler biliyorum. Diğer yandan tıklama kazanç katsayısından bahsediyorsan , günde 1600 tıklamaya 500 $ kazanıldığınıda gayet iyi biliyorum:)
 

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Şubat 2003
Mesajlar
2,489
Reaction score
0
Konum
Bursa Ankara
hmm vay be millete bak neler neler kazaniyormus oha filan oldum valla billa ne diyeyim biz gazoz parasina devam
 
E

erotika

Misafir
Bu arkadaşa biraz şaşıyorum doğrusu. Çekin onaylanma tarihi ve yazılma tarihinin farkını bilmiyor ve 3 aydır şunu şunu aldım felan diyor :) 1000 tık felan oldu diyor . Çok acayip çok şaşırtıcı yani ne diyim ki.

:( Birisi seni attırmak içni yapıyor olabilir.. Yada seni suçlamak gibi olmasın ama sende hile yapıyor olabilirsin (Yanlış anlama amacım suçmalak değil kesinlikle, alternatifleri tartışıyoruz sadece .. :) )
 
V

vuduu

Misafir
süper zeki kardeşim ilk ay 75$ kazandım 100$ ı geçmediği iin öbür yaa aktardılar öbür yada 570$ civarı para kazandım onunda onaylanması ayın 16 sında oldu 20 sinde çek onayandı yola çıktı hala gelmedi hesapla bakayım kaç oluyor senin matematiğin kaçtı okulda ?
 

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ağustos 2004
Mesajlar
999
Reaction score
1
hehehehehehe iyi kazanmıssın vudu Allah daha cok versin boşver onu bunu sen ne demişler it ürür kervan yürür.
 
B

Bedavalar-Net

Misafir
500 bin reklam gösterimi(adsense) 1286 tiklama %0.3 tiklanma orani.Kazanilan para 80 dolar.Cok cok kötü,zaten 100 dolari tamamliyim birakicam adsense yi.Bende tutmadi bu is.

selamlar.
 
S

Sticks

Misafir
Daha önce birçok yabancı topluluklar arasında da bu oranlar konusu geçti ve hala konuşulan yerler de var.
Günlük normal şartlarda oran bir ingilizce sitede %2.00'ın üstüne çıktığı taktirde şüpheli aktivite olarak incelemeye girer genellikle. Şu zamana kadar yabancı webmasterların da hesabının kapanması ardından belirttikleri oran da bu zaten.
Normal bir site, hatta site ağlarının bile clickthrough rateleri max %1.5 larda seyrettiğinden bunun daha yukarısına çıktığında ip'ler, ziyaretçilerin gezdiği bölümler/sayfalar vb faktörler yakın takibe alınabilir vede doğaldır. Doğal olma sebebini kişi kendi gözüyle baktığında görecektir. Onbinlerce üyeniz var, para kazandırıyorsunuz ve normal siteler %1 bilemedin %1.6 oranlarında seyir ederken aralarda %3 lük tıklama oranlarını siz de görseniz siz de takibe alacaksınızdır elbetter.

Yukarıda belirttiklerim tahmin değil, daha önce hesabının kapanmasından yakınan geneli yabancı bunun yanısıra Türk webmasterların da göstermiş olduğu gerekçe olan clickthrough ratelerin yükselişidir.

Ancak umuyorum ki kazancın haklı kazançtır ve bu başarın hep aynı seviyede sorunsuz bir şekilde seyreder.

Kolay gelsin.
 
V

vuduu

Misafir
Yav sen içeriği okumamışsın sanırım dedimki ben orda biri hille yapıyor sanırım benim sitemde nasıl tespit edicem dedim benim sitem 1 numara %3 tıklama yaptı siz yapamadınız gibi şeyler demedim...Benim bu aşamada yapabilecğim tek birşey var google email atmak onuda attım gerisi beni bağlamıyor.yine beni atarsa o google terbiyesizliği olur.Çünkü günlük kazanç 20$ı geçtiği anda ben email attım adamlara çok fazla artış var sebebi nedir diye geride dönmediler henüz. 31 aralıktada 80$ civarı kazanç oldu 1 günde...o 80$ıda onaylamışlar bugünde yine 100$ kazanç var 2 günde 200$ para etti ben hiç birşey anlamadım nasıl oldu bu...bu arada zap medya istatistliklerine göre yonja.com google istatistlikleri %6-7 tıklama oranı...gözümle gördüm zap medya inceliyor çünkü reklamların hepsini...yurt dışındada ünlü reklam serverlarında tıklama oranı %3 altı yazında almıyorlar....overtune mesela benim sitemi almamıştı tıklma oranı %2.5 demiştim...birde herkes hille hille diyor abicim bana 1 tane hille yapan adam gösterirmisin ? nasıl yapılıyor bu hille ? sürekli hille geçiyorda o googleun verdiği kodda nasıl hille yapılcak anlamadım ? anca gidersin kendin reklamlara tıklarsın ben onu 3 kere denedim ücrette kendin tıklayınca artış filan olmuyor 3 kere aynı iddeki reklama tıklarsan parada artış filan olmuyor sadece tıklama sayın artıyor o kadar...
 
E

erotika

Misafir
Stick bence biraz yanılıyorsun. Yani söylediklerinde kısmen haklısın ancak benim tek sayfalık script tanıtım gibi benzer bir şey var oradan bile tıklama oranı % 4 e çıkıyor ayda 3/4 gün ama bir şey demediler aylardır. Belkide incelemeye almışlardır ama :( Zannetmiyorum..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst