İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1029 Tıklama 89$ rekor :)

java

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2004
Mesajlar
316
Reaction score
0
Konum
ISTANBUL
eg-zotika haklısın..

because of, türkçe sitemde 2 sayfada kullanıyordum adsense'i günlük gösterim 5000 dolaylarında ve %1.5 du. şimdi tek ana sayfama koydum ve iyi ber yere daha güzel oluyor gösterim tabi yarı yarı düştü hatta 2000 oldu şekilde her gün %2,5 %3 orası oluyor. ama yinede türkçe site olduğu için 50 kliğe bile max 4$ olmuyor ..
 
E

erotika

Misafir
vuduu' Alıntı:
süper zeki kardeşim ilk ay 75$ kazandım 100$ ı geçmediği iin öbür yaa aktardılar öbür yada 570$ civarı para kazandım onunda onaylanması ayın 16 sında oldu 20 sinde çek onayandı yola çıktı hala gelmedi hesapla bakayım kaç oluyor senin matematiğin kaçtı okulda ?


yav paso değişiyordu mesela ben geçen ay 400$ kazandım... ondan önceki ay 570$ kazandım... ama hiç böyle günde 80-90$ kazanmadım...

-----------------

Bu iki mesajda sana ait. Bu iki mesajından sonra suçlama yapınca da kızma ama !.. :mad:
 
V

vuduu

Misafir
bak tam rakamları benim boğazımı kesseler söylemem sen he de git kardeşim ha çatlıyorsan mrktan nasıl olur diyorsan günde 100$ kazanç gel sana güveniyorum msn gel sana şifreyi vercem gir bak :)
 
S

Sticks

Misafir
Kusura bakmayın yanlış anlamaya sebep olduysam ancak ben genel olarak bahsediyorum. Şahsen ben de bu ay $600 yaptım ancak ortalama olarak bakıldığında %1'i geçmiş değilim.
Tabii ki geçebilecektir insanlar, hesabın kapanabilecek yada birilerinin bu kadarı aşması imkansız tarzında birşey söylemedim. Sadece istatistiksel olarak bakıldığında sonuçlar bunlar ve genellikle bu sonuç karşısında şu ana kadar meydana gelmiş sonuçlardan bahsetmekteyim.

Herkese kolay gelsin.
Başarılar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst