10$ karşılığında paypal hesabımı verified yapabilecek bir arkadaş arıyorum..
3 Temmuz 2009 #1 H heavenly 0 Üye Katılım 15 Mayıs 2009 Mesajlar 44 Açılan Konu 10 Tepki puanı 0 10$ karşılığında paypal hesabımı verified yapabilecek bir arkadaş arıyorum..
3 Temmuz 2009 #2 C cerkiner 0 Onaylı Üye Üye Katılım 25 Haziran 2009 Mesajlar 252 Açılan Konu 16 Tepki puanı 1 Konum Eskişehir gerekli bilgiler mevcut mu? visa yada mastercard yada american express varmı?
3 Temmuz 2009 #3 H heavenly 0 Üye Katılım 15 Mayıs 2009 Mesajlar 44 Açılan Konu 10 Tepki puanı 0 bunlardan herhangi biri olsa neden size 10$ veriyim ? sanal kart oluşturarak hesabımı verified yapabilecek bir arkadaş arıyorum. teşekkürler..
bunlardan herhangi biri olsa neden size 10$ veriyim ? sanal kart oluşturarak hesabımı verified yapabilecek bir arkadaş arıyorum. teşekkürler..
3 Temmuz 2009 #4 C cerkiner 0 Onaylı Üye Üye Katılım 25 Haziran 2009 Mesajlar 252 Açılan Konu 16 Tepki puanı 1 Konum Eskişehir mesajını okuyana vahiy inmesini beklemiyordun herelde sayemde açıklama yapmış oldun Hangi banka hesabın var? internet şube şifrenide alman lazım sanal kart oluşturmak içn (gerekli bilgiden kastım bu idi)
mesajını okuyana vahiy inmesini beklemiyordun herelde sayemde açıklama yapmış oldun Hangi banka hesabın var? internet şube şifrenide alman lazım sanal kart oluşturmak içn (gerekli bilgiden kastım bu idi)