Merhaba arkadaşlar sizlere yeni bir sistem sunucağım.. Yaklaşık 3 aya yakın bir süredir piyasada olan AdMediaProfit sitesi 10$'lık paketlerinizi 1 haftada 13$ olarak geri ödemektedir..
AdMediaProfit reklam sitesi reklamların %90'lık kısmını üyeleriyle paylaşmaktadır..
1 hafta boyunca ödediğiniz 10$ para her gün 4 kere güncelleme alarak 1 haftada 13$ olmaktadır..
Site kesinlikle güvenilirdir.Admin skypede yaklaşık günün 12 saati destek vermektedir.
Siteden ödeme alınmıştır ve sorunsuz çalışmaktadır.
Sitenin çalıştığı işlemciler
Solid Trust Pay Payza Perfect Money EgoPay OkPay
Min.Çekim ücreti 10$ olmakla birlikte 2.35$ site kesim yapmaktadır.
Ayrıca sizlere 7/24 destek sağlamaktayım bilginize..
Siteden görüntüler..
burda paketlerim mevcuttur..
buradada biten paketlerim..
ve çektiğim ödemem 54$ ilk ödemeyi sorucak olursanız solid hesabımı gmail olarak girmiştim skypeden admine söyleyerek haleltti ve talep ettikten sonra 1 gün arayla ödememi aldım.
Solide gelen ödemem
LÜTFEN 10$'LIK PAKET ALICAK ARKADAŞLAR PM İSTESİN VEYA PM ATSINLAR
REFLİ LİNK
REFSİZ LİNK
Günceldir kazanmaya devam
AdMediaProfit reklam sitesi reklamların %90'lık kısmını üyeleriyle paylaşmaktadır..
1 hafta boyunca ödediğiniz 10$ para her gün 4 kere güncelleme alarak 1 haftada 13$ olmaktadır..
Site kesinlikle güvenilirdir.Admin skypede yaklaşık günün 12 saati destek vermektedir.
Siteden ödeme alınmıştır ve sorunsuz çalışmaktadır.
Sitenin çalıştığı işlemciler
Solid Trust Pay Payza Perfect Money EgoPay OkPay
Min.Çekim ücreti 10$ olmakla birlikte 2.35$ site kesim yapmaktadır.
Ayrıca sizlere 7/24 destek sağlamaktayım bilginize..
Siteden görüntüler..

burda paketlerim mevcuttur..

buradada biten paketlerim..

ve çektiğim ödemem 54$ ilk ödemeyi sorucak olursanız solid hesabımı gmail olarak girmiştim skypeden admine söyleyerek haleltti ve talep ettikten sonra 1 gün arayla ödememi aldım.

Solide gelen ödemem

LÜTFEN 10$'LIK PAKET ALICAK ARKADAŞLAR PM İSTESİN VEYA PM ATSINLAR
REFLİ LİNK
REFSİZ LİNK
Günceldir kazanmaya devam