10Gbit saldırı korumalı sanal sunucular - Türkiye Lokasyon

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Merhabalar,

Konu başlığında belirttiğimiz gibi Türkiye lokasyonlu ve ddos saldırı korumalı sanal sunucularımızı satışa sunduk, sunucular Hyper-V ile sanallaştırılmıştır.

Korumayı nasıl sağlıyoruz?

Gelen paket firewall tarafından süzülüp sizin sunucunuza ulaşmaktadır.Gelen saldırı süzülmekte ve temiz trafik sunucunuza gelirken saldırı paketleri firewall üzerinde kalmaktadır.

Sağladığınız koruma çeşitleri?

* 10 Gbite kadar ddos koruması
* TCP SYN
* Syn+Ack Flood
* UDP Fragment
* ICMP Misuse
* TCP RST Flooding
* DNS reply flood to Victim

Ödeme ( Pro-Rate ) ;

* Hizmetlerimiz de avrupai hizmet anlayışı ve ödeme şekli uygulanmaktadır. Hizmetlerimiz de ki ödemeler ayın 1'ine sabitlenmektedir.

Örnek : 16 Kasım 2013 sunucu alış tarihi, sizden sadece 14 günlük bir ödeme talep edilmektedir. Aşağıda bulunan paketi varsayalım, 01 Kasım 2013 tarihine kadar ödemeniz gereken tutar 42TL'dir.

- Sunucuyu 1 gün test amaçlı kullanabilirsiniz.

ujnf0.png


Satışta bulunan paketimiz :

İşlemci : Intel® Xeon® Processor E3-1220V2 (8M Cache, 3.10 GHz)
Ram : 1 GB DDr3 ecc Ram
Hardisk : 40 GB Sata
Trafik : 250 GB
Kullanılabilir İP : 1 Adet
Lokasyon : İstanbul / Türkiye
İşletim Sistemi : Linux, Windows, FreeBSD

Fiyat : 90:tl

Stok : 5 adet​

* Ek 512 MB Ram 10 TL/ay
* Ek 10 GB Alan 10 TL/ay
* Ek 100 GB Trafik 15 TL/ay

İletişim ve Bilgi ;

Skype Adresimiz : [email protected]
GSM : 0543 817 36 24
Yer Sağlayıcı Belgesi : 2900​

Soru ve sorunlarınızı PM olarakta gönderebilirsiniz, PM'lere dönüşler mutlaka yapılacaktır. Sitemiz üzerinden müşteri temsilcimiz ile görüşebilir soru ve sorunlarınızı iletebilirsiniz.
 
Geri
Üst