İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10K üstü siteyi SHARED hostta barındırmak mümkünmüdür ?

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
godaddy shared hosttta 10 K üzerine çıkan ASP sitem var (normal içerik ekle yayınla tarzı bir sistem : 6-7 access veritabanı + web wiz forum : 1 sql) ama günde 4-5 defa kapanıyor ve yarım saat 1 saat arası kapalı kalıyor. sanırım kapalı kalmasa gerçek değeri 15 K üzeri. Herneyse soru şu : Acaba 10K üstü site için illa ki Virtual dedicated yada dedicated almak şartmı ?

godaddy e sordum ve bana anlık 50 connection sonrasında DELAY olur demiş. Sanırım kapanıp yeniden açılıyor site. Virtual dedicated tavsiye etmiş.
Midphase deki Agent elemana sordum anlık ACCESS BAGLANTISI shared larda genelde 50 dir her yerde dedi. Onlardada 50 ymiş.

Acaba buna bir çözüm varmı farklı olarak. Ya da 10 K üstü siteyi shared da SORUNSUZ barındırabilen birileri var mı forumda ? (kodlar kontrol ettiğim kadarıyla temiz - açılan baglantılar kapatılmıs durumda yani)

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
10K hiti acces veir tabanı kullanıyorsan VPS'te de barındıramazsın. Şimdi birileri çıkıp optimizasyon falan der ben yapıyorum der ama bu işin kuralı budur. Adı üstünde shared server. O makinada 100 tane hesap olsa (ki daha fazla vardır) hepsi 10K hit alsa 1000K hiti bir makina kaldıramaz.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
30k hit access i share hostta hiç sorunsuz 11 aydır barındırıyorum. anlık 1000 üzeri ziyaretçi oluyor. ancak sizin için ekleme yapayım host, mysql desteklemiyor. hiçbir zaman shared hosttan vazgeçmeyi de düşünmedim açıkçası.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ama mysql desteklemiyor :)
youtube senin değilse bir hosta 9 dolardan fazla para verilir mi? :)

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ama mysql desteklemiyor :)
youtube senin değilse bir hosta 9 dolardan fazla para verilir mi? :)

MYSQL sorun değil onu başka hosttanda kullanırım. Sen özelden yada burdan şu SHARED HOSTU yazarmısın :) site 2 de 1 kapanıyor - bu da canımı sıkıyor. şu senin kullandıgın yere bir göz atayım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.