İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

11 eylül

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım bedavaonline de vermişti.

Pentagon'a Boeing 757 girmemesi ile ilgili bir şey :)

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazı arkadaslar simdi de bana ukala cok bilen insan adını yakıstırcak belki ama kendi dusuncelerimi sizle de paylasmak isterim,

simdi arkadaslar ben daha olayın oldugu gun bile bu yasananların hic birisine inanmadım ve yasananların hepsinin duzmece ve guzel planlanmıs bir oyun oldugunu soyledim...
hatta bu konuda derste soylemlerim oldugumda üni.deki hocalar ve bi cok arkadas emrah sacmalama dedi...

kacırılan ucak sayısını hatırlayamıyorum ama guvenlik onlemliri konusunda duınyanın sayıılı ulkelerinden hatta en iyisi oldugunu legalpara eden abd de,

nasıl oluyordsa bu insanlar teroristler, gupegunduz ellerini kollarını sallayarak ucak kacırabiliyorlar hadi 1 tane becerdin 3-4 tanesini koordinelli bi sekilde nasaıl yapıyosun?

aklım mantıgım almıyor, arkadaslar bu ulkeye ayak bastıgınızda a dan z ye aranıoyorsunuz, bizzat ben yasadım. hatta kanadadan biz otobusle gecis yapmıstık..
ogrenci kafilesi olmamıza karsın tum otobusu kopeklerle didik didik ettiler, ulkeden kennedy havaanından ayrılırken de bir dizi guvenlik onlemleri ile karsılasmaıstık...

yani benim gorusumce bu adamlar - teroristler kendi baslarına hic bi halt yiyemezler...

11 eylulden sonra cıkan daha dofrusu basına sızan askeri haberleri okuduysanız, 11 eylulden cok once 3-5 yıl kadar once irak a saldırcaklarını imgeliyorlar, ancak burda teror faaliyetleri oldugunu gozlemlediklerini su an izlediklerini kanıt aradıklarını soyluyorlar...

boyle bi kanıtı bulamadıklarından zamanı gelince emri veriyorlar ve kendi kendilerini vurup tum dunyaya ırak ın bunu yaptıgına inandırıyorlar. hersey bu kadar kurmaca bu kadar basit... sonucta dunyaya ırak ın gercekten teror ulkesi olduguna inandırıp greken bahaneyi buluyorlar, ırakda cok gelismis kitle imha silahları oldugunu soyluyorlar hani nerede? simdi aa cok pardon ama olsun biz demokrasi getirdik diyolar, onca insan oldu onemli degil yani... aynı oyunu simdi irana sonra suriyeye oynamaya hazırlanıyorlar...
konu uzazr gider burda kesmek en iyisi....

zaten yoktur arakadsaın vberdigi linkdeki calısmada tamamen benim destekledigim tez üzerine kurgulanmıs... pentagona metreler kala nasıl oluyosa ucak kalbine degil penatogonun yanına carpıuyor... ancak ucagın bile carptıgı mechul....
olay mahlinde tek bir ucak parcası ve golanlarca petrol bile bulamıyorlaer, petrolun izi bile yok...

fbi hemen olay yerindeki gorgu tanıdıklarını topluyor, cekilen filmleri ise verilememek uzere zimmetlerine geciriyor...

bakalım daha ne oyunlar oynanacak?

G

guajira

Misafir
bana öyle geliyorki en geç 20 sene içinde ABD ile bizzat kendi topraklarımız da savaşacağız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.