İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

11 Kasım'a kadar geçerli Rapidshare Premium Account

getpass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
11 Kasım'a kadar süresi olan Rapidshare premium hesabını ihtiyaçtan dolayı 75 ytl'ye satıyorum. 7 aydan fazla süresi var.

Rapidshare premium üyeliği Türkiye müşterileri için Rapidshare'in kendi bayisinde aylık 16 ytl'dir. Küçük bir hesapla sattığım üyeliğin ne kadar hesaplı olduğunu anlayabilirsiniz. Normalde 7 ay için 112 ytl ödeyecekken buradan 37 ytl kazançla 75 ytl'ye sahip olabilirsiniz. Üyelik 11 Kasım 2008'e kadar geçerlidir (7 aydan fazla süresi var) ve sadece size özeldir. Kullanıcı adı ve şifrenizi ben size yolladıktan sonra mutlaka değiştirin ve kimseyle paylaşmayın.

Satın aldığınız account bilgileri (kullanıcı adı ve şifre) en geç birkaç saat içinde size isterseniz özel mesaj, isterseniz mail yoluyla gönderilecektir. Bu süre 1 dakika da olabilir, 2-3 saat de. ama 12 saati kesinlikle aşmaz. Satış sonrasında ücretsiz teknik destek de verilecektir.

Ürünü alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.

İlgilenenler [email protected]'dan bana ulaşabilirler.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
6 aylık premium = 60.19 YTL
ek olarak alınacak 1 aylık daha katarsak üzerine
1 aylık premium = 14.03 YTL

60.19+14.03 = 74.22 YTL

Sizin 7 aylık premium = 112 ytl dediğinizde yankış
Bir yıllık premium alındıgı vakit = 110 YTL ödeniyor

Sizinki 75 Ytl

Hesap yapmışsınız ancak yanlış yapmışsınız..sizinki daha pahalıya geliyor.
Ayrıca insanlar salakmı gidip 1 yıllık premium hesabı 110 YTL ye alıyorken her ayı tek tek satın alsın

getpass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

60.19+14.03 = 74.22 YTL

Sizin 7 aylık premium = 112 ytl dediğinizde yankış
Bir yıllık premium alındıgı vakit = 110 YTL ödeniyor

Sizinki 75 Ytl

Hesap yapmışsınız ancak yanlış yapmışsınız..sizinki daha pahalıya geliyor.
Ayrıca insanlar salakmı gidip 1 yıllık premium hesabı 110 YTL ye alıyorken her ayı tek tek satın alsın

ben rapidshare'in türkiye resmi bayisi rapidpremiumtr'nin fiyatlarına göre hareket ediyorum, zira ben ordan alış yapıyorum. paypal derdi olmadan oluyor bu alışveriş. rapidpremiumtr'de aylık 16 ytl, 6 aylık 68 ytl. ayrıca benimki 6 ay değil de 7 ay 1 hafta :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bende onu diyorum da anlamıyosun :D

60.19+14.03 = 74.22 YTL

Sen gidip pahalıya alıyorsan sonuç değişmiyorki..istersen aylık 20ytl ye almış ol bu kimin umrunda pahalıya sattıktan sonra...
neyse, ben sadece uyarmak istedim hayırlı işler ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.