İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

110 Bin'lik Sayfada 5 Bağlantı (Para İle Değildir) >>>

necos44

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
500 Aboneye karşılık 5 Bağlantı Atıcam kabul edenlerin pm atmasını bekliyorum.

En az 10 İtraderi olanlara ilk iş sonra abone.

İtraderi olmayanlarla önce 2 bağlantı atıcam,250 abone geitrdikten sonrada 3 bağlantısını atıp geri kalan 250 ' yi getircektir.

Pm atınız yada msneden ulaşınız : [email protected] :)

yavuz_61_tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen bana getir 500 abone bende paylasim 5 baglantı hemde 200 binlik sayfada

T

themaniac

Misafir
Sert cikmaya gerek yok. ama arkadasta daha yeni uyeyken hic ticareti yokken itraderli kisiler aramasi enteresan. O zaman bende dersem ki 50trader ve ustu olanlar gelsin :)

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Sert cikmaya gerek yok. ama arkadasta daha yeni uyeyken hic ticareti yokken itraderli kisiler aramasi enteresan. O zaman bende dersem ki 50trader ve ustu olanlar gelsin :)

Trade puanı bir nebze de olsa güvence olarak görülüyor. Bu yüzden trader yüksek üyeler araması doğal geldi bana.
bizde abone arıyoruz ;)

Merhabalar, abone arıyorsanız yeni bir konu ile bunu dile getirebilirsiniz. Aynı zamanda ben yanlış birşey söylediniz demiyorum; yazım şeklinizi (üslup) dikkat edin diyorum. Bir tartışma ortamı yaratmak doğru olmayacaktır. Uzamasın.

Kolay gelsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.