İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

12 Eylül ile ilgili önemli karar

hlm-bayrak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kenan Evren'in yargılanmasıyla ilgili soruşturmada görevsizlik kararı verildi.

12 Eylül darbecilerinin yargılanması ile ilgili açılan soruşturmada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevsizlik kararı verdi. Görevsizlik kararını Ankara Özel Yetkili Savcısı Hamza Keleş verdi.
Kenan Evren'le ilgili kararı Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı verecek.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı dava açılsın kararı verirse Kenan Evren ve dönemin diğer kuvvet komutanları Anayasa Mahkemesi tarafından oluşturulan Yüce Divan'da yargılanacaklar.

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
intibak yasasının mahkemesine 1 gün kala tayyip efendinin emeklilere 50 lira zam açıklaması acaba nasıl takip etti tayyip bunu araştırmak lazım..:kızdım:

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Bu tarz konuları GEREKSİZ buluyorum.Siyaset yasaksa forumda bu tarz konular acılırkende dikkatli olunmalı.

hlm-bayrak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bu tarz konuları GEREKSİZ buluyorum.Siyaset yasaksa forumda bu tarz konular acılırkende dikkatli olunmalı.

sanırım çok haklısınız
bunlar gereksiz konular
bu konular rahatsız edici konular öyle değil mi
siyaset bizim hayatımızın gerçeğidir
ama haklısınız gereksiz konular

teşekkür ediyorum yorumunuz için

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14

İmzanız çok güzel:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.